Πέντε «καυτά» ζητήματα για Ολυμπιακό

09:10 19/4/2016 - Πηγή: Bam

Ο Ρομπέρτο φέρεται να ψάχνεται για μεταγραφή, ο Φουστέρ είναι με το στυλό στο χέρι για ανανέωση, ενώ Τσόρι, Καμπιάσο και Σαλίνο είναι στον… αέρα. Ποια τα δεδομένα για τις πέντε περιπτώσεις.

Περίοδος εξελίξεων σε θέματα που αφορούν στο υπάρχον δυναμικό της ομάδας είναι η τρέχουσα στον Ολυμπιακό. Και υπάρχουν τουλάχιστον πέντε «καυτές πατάτες».

Ίσως η πιο σημαντική υπόθεση είναι αυτή του Ρομπέρτο. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Ισπανός γκολκίπερ μετέφερε στη διοίκηση την πρόθεσή του να ψαχτεί το προσεχές διάστημα για μια πρόταση μεγάλης ομάδας από το εξωτερικό ή τουλάχιστον ενός συλλόγου από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμώντας την προσφορά του δεν ήταν αρνητικοί, αλλά φρόντισαν να του υπενθυμίσουν πως τον θέλουν πολύ στην ομάδα (έχει άλλωστε συμβόλαιο μέχρι το 2018).

Πιο ξεκάθαρη είναι η περίπτωση του Νταβίντ Φουστέρ, καθώς υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για να επεκταθεί για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του και πρέπει να θεωρείται τυπική διαδικασία η υπογραφή νέας συμφωνίας.

Σε ό,τι αφορά στους Εστέμπαν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες, ο πρώτος θεωρείται πολύ δύσκολο να παραμείνει και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Αργεντινή για να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Ορθάνοιχτο είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και ο συμπατριώτης του, αν και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Για τον Λεάντρο Σαλίνο τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/pede-kauta-zitimata-gia-olumpiako/3159867
Keywords
Τυχαία Θέματα