Σίλβα: «Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που το πήραμε και για τον κόσμο»

09:06 18/4/2016 - Πηγή: Bam
Τη χαρά του και την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Μάρκο Σίλβα και έστειλε το μήνυμά του για το Κύπελλο.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα λίγο μετά το 5-0 επί της Καλλονής για την 30η αγωνιστική της Super League
και τη φιέστα που ακολούθησε.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα και τον τρόπο που πήραμε το πρωτάθλημα με αυτή τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί κανείς να μας αμφισβητήσει», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός και έδωσε το σύνθημα για κατάκτηση και του Κυπέλλου από τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά:

«Κάναμε ό,τι αρμόζει στον σύλλογο που εκπροσωπούμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τον τρόπο που πήραμε το πρωτάθλημα με αυτή τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί κανείς να μας αμφισβητήσει. Είμαι περήφανος επίσης για την συμπεριφορά του κόσμου, που στάθηκε δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια», είπε αρχικά.

Ερωτήθηκε αν σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν πάνω στις ίδιες βάσεις και απάντησε: «Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά δεν πηγαίνουμε τόσο μακριά. Εκείνο που σκεφτόμαστε είναι πως έχουμε άλλους δύο αγώνες για το Κύπελλο και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα ακόμα τρόπαιο».

Ο 38χρονος τεχνικός αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της φιέστας και του ζητήθηκε να το σχολιάσει. «Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο που αναγνωρίζει την δουλειά μας και συγχαρητήρια στους παίκτες και στη διοίκηση», ανέφερε.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/silba-eimai-uperifanos-gia-ton-tropo-pou-to-pirame-kai-gia-ton-kosmo/3159557
Keywords
Τυχαία Θέματα