«Πήραμε ό,τι αξίζαμε από τον Ολυμπιακό»

16:27 27/2/2014 - Πηγή: Bam

Ο παλαίμαχος μέσος της Μαν. Γιουνάιτεντ, Πάντι Κρέραντ, εξήρε την απόδοση του Ολυμπιακού στον αγώνα της Τρίτης, αλλά δεν χάνει την πίστη του εν όψει της ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ».

Γενναιόδωρος στα σχόλιά του για τον Ολυμπιακό, επικριτικός για την εικόνα της Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Καραϊσκάκη», αλλά ταυτόχρονα και αισιόδοξος πως η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League

δεν έχει χαθεί εμφανίστηκε ο Πάντι Κρέραντ. Ο παλαίμαχος μέσος των «κόκκινων διαβόλων» έδωσε τα… φώτα του στο κανάλι του συλλόγου για την καταστροφική βραδιά της Τρίτης και την επόμενη μέρα.

«Η εμφάνιση ήταν πολύ άσχημη και οι παίκτες θα ήταν οι πρώτοι που θα το παραδέχονταν αυτό. Απλώς δεν έπαιξαν καθόλου καλά. Είμαστε όλοι μουδιασμένοι, μετά τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας περιμέναμε πως οι παίκτες θα ανέβουν ψυχολογικά για το επόμενο παιχνίδι, αλλά ξαφνικά είχαμε αυτή την απόδοση», τόνισε αρχικά.

«Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις μακριά από την έδρα σου στην Ευρώπη και πρέπει να πούμε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά. Το κοινό τους ήταν φανταστικό και όλο το σκηνικό ήταν ιδανικό γι’ αυτούς. Στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων ενώ εμείς όχι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απλώς δεν παίξαμε καλά εκείνη τη μέρα και πήραμε αυτό που αξίζαμε», πρόσθεσε και στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Φαν Πέρσι. «Σίγουρα ο Ρόμπιν θα είναι πιο απογοητευμένος από όλους. Θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε χάσει με 2-1 αντί με 2-0».

«Στην Ευρώπη είχαμε παίξει μέχρι τώρα φανταστικά και οι καλύτερες εμφανίσεις μας ήταν εκτός έδρας, ενώ είχαμε προβλήματα στο Μάντσεστερ. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο ‘Ολντ Τράφορντ’. Ειδικά από τη στιγμή που η πρόκριση στην Ευρώπη μοιάζει μακρινή μέσω του πρωταθλήματος, είναι σημαντικό να κάνουμε κάτι στον επαναληπτικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Παρότι το να κερδίσουμε 3-0 είναι δύσκολη αποστολή, εξακολουθώ να πιστεύω πως η πρόκριση είναι εφικτή, εφόσον ο κόσμος στηρίξει την ομάδα, πράγμα που θα κάνει», συνέχισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα