Πήρε προβάδισμα ο Ολυμπιακός!

14:42 21/5/2019 - Πηγή: Bam
Χάρη στο γκολ του Γιάννη Φουντούλη στο τελευταίο λεπτό, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη 10-9 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο ανδρώνκαι πήρε προβάδισμα με 1-0 στη σειρά, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης την ερχόμενη Πέμπτη στον Λαιμό, όπου με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν βήμα για τον τίτλο.
19px;" /Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 7-3 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου και μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, η Βουλιαγμένη ισοφάρισε 7-7, όμως οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αντέδρασαν καλύτερα στην τέταρτη περίοδο και έφτασαν στη νίκη. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, με τη Βουλιαγμένη να μειώνει σε 6-3 με τον Σολανάκη. Ο Ολυμπιακός με το τρίτο γκολ του Μυλωνάκη έφτασε στο 7-3 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Χαλυβόπουλος Αρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Πήρε, Ολυμπιακός,pire, olybiakos