Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 28 Απριλίου

07:05 28/4/2014 - Πηγή: Bam

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός! Βροχερή προβλέπεται η Δευτέρα σχεδόν σε όλη τη χώρα, με μικρή βελτίωση το βράδυ και ισχυρούς νοτιάδες μέχρι 8 Μποφόρ στα πελάγη.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Εξασθένηση των φαινομένων στις περισσότερες περιοχές το βράδυ. Νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο 5-7 και πιθανώς τοπικά 8 Μποφόρ.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα

θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα βόρεια προάστια, με βελτίωση το βράδυ. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 και από το απόγευμα δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και θα σημειωθεί βροχή και τις απογευματινές ώρες καταιγίδα, πιθανόν ισχυρή. Βελτίωση το βράδυ. Νότιοι άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Από το μεσημέρι, βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα