Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 15 Νοεμβρίου

07:34 15/11/2013 - Πηγή: Bam

Και βροχή και κρύο! Η περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και οι βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ανατολική Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου, όπου μέχρι το μεσημέρι θα σημειωθούν και καταιγίδες. Βορειοανατολικοί άνεμοι 7 και τοπικά 8 Μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά προάστια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Σαββάτου, 16 Νοεμβρίου

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα Δυτικά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο. Ανατολικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ στο Ιόνιο, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-6 και τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.

Καλύτερος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα