Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 19 Μαρτίου

07:00 19/3/2015 - Πηγή: Bam

Φεύγουν οι βοριάδες, έρχονται νοτιάδες! Αλλαγή σκηνικού από την Πέμπτη και από τα Δυτικά με βροχές, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και σκόνη από την Αφρική. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα την Παρασκευή.

Τοπικές βροχές στο Ιόνιο και βαθμιαία στην ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο την Πέμπτη. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ στα Δυτικά. Βόρειοι, βορειοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο

7 Μποφόρ.

Αττική

Αρχικά καλός θα είναι ο καιρός, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά προάστια τοπικά 5 Μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους, νοτιοανατολικούς 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Σύννεφα που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Βελτίωση τη νύχτα στα Δυτικά. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 και το βράδυ βορειοδυτικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα