Προς Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο – Οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού

09:18 16/6/2016 - Πηγή: Bam
Σοβαρό είναι το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ για τον Ρομπέρτο, ο οποίος επιμένει να επιστρέψει στην Ισπανία για οικογενειακούς λόγος. Οι επόμενες κινήσεις των «ερυθρόλευκων», αν τελικά φύγει ο Ισπανός.

Ψηλά στη λίστα της Εσπανιόλ παραμένει ο Ρομπέρτο.

Η υπόθεση του Ισπανού τερματοφύλακα μοιάζει αρκετά με εκείνη του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος περνούσε πολύ καλά στον Ολυμπιακό και το μυαλό του ήταν συνεχώς στην Ισπανία και
την οικογένειά του.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Γαύρο», αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο όσον αφορά το μέλλον του 30χρονο γκολκίπερ και θα χρειαστεί να κάνουν πίσω ο παίκτης και οι Πειραιώτες για να μπορέσει να γίνει πράξη η επιθυμία του.

Εκτός από τους Καταλανούς, ο Ρομπέρτο φαίνεται πως απασχολεί τη Βιγιαρεάλ και την Αλαβές, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να προκύψει ενδιαφέρον και από κάποια άλλη ομάδα από τη χώρα της Ιβηρικής.

Εάν τελικά αποχωρήσει ο Ισπανός, ο Στέφανος Καπίνο είναι εκείνος που θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή για τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, θα επιστρέψει και θα προωθηθεί ο Γιαννιώτης, ενώ θα προωθηθεί και ο Χουτεσιώτης. Παράλληλα, αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Διούδη από την Κλαμπ Μπριζ έναντι 250.000 ευρώ.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/pros-espaniol-o-romperto-%E2%80%93-oi-epomenes-kiniseis-tou-olumpiakou/3175606
Keywords
Τυχαία Θέματα