Σουντανί: «Το ότι σκοράρουμε γρήγορα ήταν σημαντικό»

23:16 27/10/2019 - Πηγή: Bam
Το γρήγορο γκολ του Ρούμπεν Σεμέδο στο 9ο λεπτό του αγώνα, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ντέρμπι, σύμφωνα με τον Χιλάλ Σουντανί.
και χαρούμενος που έδωσα την ασίστ.»br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px; background-color: #ffffff;" />
γκολ και πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια για αυτό», καθώς επίσης και για την κίνηση του Ολυμπιακού να καλέσει στο γήπεδο την Μυρτώ: «Ήταν μία πολύ καλή κίνηση. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας» .br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px; background-color: #ffffff;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px; background-color: #ffffff;" />Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σεμέδο και στην ασίστ που του έδωσε, ώστε να μπει το πρώτο γκολ, καθώς επίσης και στο σύστημα του προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν τον είχα δει. Είδα που ήταν ο τερματοφύλακας και έψαξα κάποιον συμπαίκτη μου. Όταν κερδίζει η ομάδα το σύστημα που έχει διαλέξει είναι καλό ενώ όταν χάνει η ομάδα είναι κακό. Το σύστημα που διάλεξε σήμερα ο προπονητής ήταν καλό».
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Σουντανί,sountani