Σοβαρό ενδιαφέρον Εσπανιόλ για Ρομπέρτο

11:01 14/6/2016 - Πηγή: Bam
Η Εσπανιόλ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Ρομπέρτο. Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ισπανού γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Κάθε άλλο παρά απλώς φιλολογικό είναι το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ για τον Ρομπέρτο. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο 30χρονος γκολκίπερ είναι μεταξύ των τριών υποψηφίων του καταλανικού συλλόγου για τη θέση, με τους άλλους δύο να είναι μεγαλύτεροι
σε ηλικία.

Ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά είναι αμφίβολο αν η Εσπανιόλ τον καλύπτει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νέος προπονητής της ομάδας, Κίκε Φλόρες, είχε συνεργαστεί μαζί του στην Ατλέτικο αλλά δεν τον είχε βασική επιλογή.

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει ο «Γαύρος» επικαλούμενος πηγές μάνατζερ, αξιώνει ένα ποσό μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων για τον Ρομπέρτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μάνατζέρ του, ο Μαριάνο Αγκιλάρ, που εκπροσωπεί και τον Αλμπέρτο Μποτία (που φημολογείται πως αν αποκτηθεί στόπερ είναι ο επικρατέστερος για να αποχωρήσει), βρίσκεται στην Αθήνα. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/sobaro-endiaferon-espaniol-gia-romperto/3175017
Keywords
Τυχαία Θέματα