Στις φλόγες διαμέρισμα στο Μαρούσι!

10:28 9/1/2015 - Πηγή: Bam

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ιωάννου Χρυσοστόμου 3, στο Μαρούσι. Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τέσσερα άτομα, ενώ ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά.

Αυξημένη είναι αυτή την ώρα (10.15 π.μ.) η κίνηση στον Κηφισό, από το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων μέχρι την Αχαρνών, και στις δύο κατευθύνσεις. Σοβαρές καθυστερήσεις στα δύο ρεύματα της Μεσογείων, στην Βασιλίσσης Σοφίας και την Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με το Κέντρο Επιχειρήσεων της Τροχαίας, κλειστή παραμένει

η λεωφόρος Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω, αλλά και ο δρόμος Χασιάς-Δερβενοχωρίων λόγω παγετού.

Κλειστά γι’ άλλη μια μέρα παραμένουν τα σχολεία σε Εκάλη, Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη, Ολυμπιακό Χωριό, Μενίδι, και Φυλή. Πριν από λίγο άνοιξαν σε Κηφισιά, Διόνυσο και Νέα Ερυθραία.

Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα με τα κόμματα να παρουσιάζουν τα ψηφοδέλτιά τους. Αλλεπάλληλες συνεδριάσεις με θέμα τις υποψηφιότητες, σήμερα, στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε «κόκκινο» συναγερμό παραμένουν οι αρχές στη Γαλλία. Δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει μία μικρή πόλη βόρεια του Παρισιού, όπου πιστεύεται ότι κρύβονται οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης στο «Charlie Ebdo».

ΚΑΙΡΟΣ: Πιθανότητα χιονόνερου στα ανατολικά και νότια της Αττικής με γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία στην Αθήνα, σε μικρή άνοδο, θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα