Στο λιμάνι του Μπρίντιζι το "Norman Atlantic"!

10:58 2/1/2015 - Πηγή: Bam

Με την άφιξη του "Norman Atlantic" σήμερα, Παρασκευή, στο λιμάνι του Μπρίντιζι της Ιταλίας θα διαπιστωθεί αν σε κάποιους από τους χώρους του πλοίου βρίσκονται άτομα που θεωρούνται αγνοούμενα. Επισήμως οι Έλληνες νεκροί είναι 2 και οι αγνοούμενοι 10. Ανάμεσά τους κι ο Γιώργος Δούλης ο οποίος είχε συμπεριληφθεί αρχικά σε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους.

Ακυβέρνητο κοντά στις ιταλικές ακτές πλέει εμπορικό πλοίο που μεταφέρει 450 μετανάστες και εγκαταλείφθηκε από το πλήρωμά του. Ιταλικό ελικόπτερο του

Στρατού θα προσπαθήσει να αποβιβάσει από αέρος πλήρωμα, το οποίο θα επιχειρήσει να αναλάβει τον έλεγχο του σκάφους.

Εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος είχε τοποθετηθεί μέσα σε πλαστικό δοχείο, βρέθηκε στην αυλή σπιτιού στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Σήμερα Παρασκευή αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσουν συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου το καταστατικό του νέου κόμματος στον Άρειο Πάγο. Κατά πάσα πιθανότητα αύριο Σάββατο θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον πρώην πρωθυπουργό.

Μέχρι την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου ισχύει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μετά την παράταση που έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι, καθώς σε πολλές περιοχές έχουν δημιουργηθεί προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.

ΚΑΙΡΟΣ: Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά, βροχές στο Νότιο Αιγαίο. Χιονόνερο σήμερα Παρασκευή, δεύτερη μέρα του νέου έτους στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει μέχρι τους 8 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα