Στο τραπέζι τα πλάνα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν

15:24 29/4/2019 - Πηγή: Bam
Ο Ολυμπιακός έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και στο μεγάλο λιμάνι προχωρούν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό πεδίο.
Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στον Πειραιά αναμένεται η νέα συνάντηση κορυφής η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Η προηγούμενη είχε πραγματοποιηθεί περίπου πριν από δύο εβδομάδες και στην νέα συνάντηση θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για θέματα που τρέχουν οι ερυθρόλευκοι.
φορ. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι πειραιώτες δεν θα περιμένουν για πολύ καιρό ακόμα τον Πορτογάλο γκολκίπερ.

Ολυμπιακός για να μην υπάρχει εκκρεμότητα στα γκολπόστ των ερυθρόλευκων. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι στη νέα συνάντηση κορυφής στην ομάδα του Πειραιά θα συζητηθεί και το θέμα του Σα, ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει την οριστική του απόφαση.

Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας και την θέση του σέντερ φορ, είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός έχει ιεραρχήσει τις επιλογές του και ετοιμάζεται να προχωρήσει δυναμικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Ολυμπιακού,olybiakou