Συμβιβασμός Ολυμπιακού-Παπαλουκά

06:41 3/12/2013 - Πηγή: Bam

Οριστικό τέλος στην δικαστική τους διαμάχη έβαλαν ΚΑΕ Ολυμπιακός και Θοδωρής Παπαλουκάς για τα δεδουλευμένα του πρώην παίκτη των «ερυθρόλευκων». Αποσύρθηκε η προσφυγή των πρωταθλητών Ευρώπης στο CAS.

Με συμβιβασμό τελείωσε η οικονομική διαμάχη που είχε ο Θοδωρής Παπαλουκάς με τον Ολυμπιακό, από το 2011, όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους. Ως γνωστό, ο παίκτης

είχε δικαιωθεί από το δικαστήριο το οποίου το επιδίκασε το ποσό των 1,75 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση από την πρώην ομάδα του, η οποία προσέφυγε στο CAS.

Οι δύο πλευρές όμως, ήρθαν σε συμβιβασμό –προφανώς με την καταβολή ενός σημαντικού μέρους ή ολόκληρου του ποσού- στον πρώην διεθνή γκαρντ. Οι πειραιώτες θα αποσύρουν την προσφυγή στο Ανώτατο αθλητικό δικαστήριο και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Παπαλουκά τερματίστηκε οριστικά. Οι δύο πλευρές, με πνεύμα καλής διάθεσης και αμοιβαίας κατανόησης, συμφώνησαν να επιλύσουν το ζήτημα συμβιβαστικά και, ως εκ τούτου, η έφεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενώπιον του CAS θα αποσυρθεί.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναγνωρίζει την προσφορά του Θοδωρή Παπαλουκά στην ομάδα και του εύχεται να διατηρήσει την θετική παρουσία του στο χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα