Τεχνική βλάβη στο Μετρό, ταλαιπωρία επιβατών!

09:34 6/5/2015 - Πηγή: Bam

Ταλαιπωρούνται αυτή την ώρα (09:30 π.μ.) οι επιβάτες του Μετρό που κατευθύνονται προς το Αεροδρόμιο, καθώς οι συρμοί σταματούν στη «Δουκίσσης Πλακεντίας», εξαιτίας τεχνικού προβλήματος. Αναμονή που φθάνει τα 50 λεπτά (!) παρατηρείται ωστόσο και στα δρομολόγια του Προαστιακού.

Ορατό και ρεαλιστικό στόχο χαρακτήρισε τη συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους ο Γιάννης Δραγασάκης

μετά τη συνάντηση, χθες, με τον Μάριο Ντράγκι στη Φρανκφούρτη. Μαζί με τον συντονιστή της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας Ευκλείδη Τσακαλώτο, ζήτησαν από τον κεντρικό τραπεζίτη να άρει τη χρηματοπιστωτική ασφυξία προς τη χώρα. Η απάντηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ευρωτράπεζας.

Τη λίστα των μέτρων που φέρεται ότι έχει υποβάλει η Αθήνα, δημοσιεύει σήμερα η «Μπιλντ». Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, η κυβέρνηση έχει προτείνει την επιβολή ενός ειδικού τέλους στις 500 πλουσιότερες οικογένειες της χώρας. Επίσης, αύξηση του φορολογικού συντελεστή για εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ ετησίως, καθώς και η επιβολή φόρου πολυτελείας για αγαθά, όπως, τα ακριβά αυτοκίνητα.

Στις φυλακές της Κέρκυρας σε κελί όπου θα κρατείται μόνος του για λόγους ασφαλείας, μεταφέρεται σήμερα ο 27χρονος πατέρας και κατηγορούμενος για τη φρικτή δολοφονία της μικρής Άννυ. Αύριο Πέμπτη θα απολογηθεί η μητέρα, ο ρόλος της οποίας στο έγκλημα, ακόμη διερευνάται.

Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:49 π.μ. της Τετάρτης στην Κρήτη. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο εντοπίζεται στον υποθαλάσσιο χώρο 67 χιλιόμετρα, νότια της πόλης του Ηρακλείου.

Μάχη στήθος με στήθος θα δώσουν στις αυριανές εκλογές οι Συντηρητικοί και οι Εργατικοί, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις στη Βρετανία. Απασχόληση, ασφάλεια και μετανάστευση, τα τρία θέματα που κυριάρχησαν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Συμφωνία εξαγοράς της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος» ανακοίνωσε η εταιρία «Σκλαβενίτης», η οποία διπλασιάζει τα καταστήματά της, καθώς θα διαθέτει 342, στο εξής, σε όλη τη χώρα.

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος και σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα «σκαρφαλώσει» στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Αναζητήσεις
βλαβη στο μετρο, βλαβη μετρο
Τυχαία Θέματα