"Θα βρέχει λεφτά κι εμείς θα κρατάμε ομπρέλα"!

12:10 23/1/2015 - Πηγή: Bam

Στη σημασία που έχει για την Ελλάδα η τήρηση των όρων που τέθηκαν για τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, επικεντρώνεται, 48 ώρες πριν τις εκλογές, η μονομαχία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ. «Κινδυνεύουμε να κρατάμε ομπρέλα την ώρα που θα βρέχει ανάπτυξη στην Ευρώπη» είπε ο Αντώνης Σαμαράς

στην τηλεόραση του “Αντέννα”.

Σε υψηλούς τόνους και με σαφείς αιχμές απάντησε στον κ. Σαμαρά η Κουμουνδούρου: «Όλοι γνωρίζουν πώς κινήθηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός. Αντί να ταχθεί υπέρ της ποσοτικής χαλάρωσης στάθηκε απέναντι, συμπαραταγμένος με την κ. Μέρκελ», αναφέρει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Τελευταίες πολιτικές εκδηλώσεις σήμερα, στην αυλαία της προεκλογικής περιόδου: Στο κλειστό του “Τάε κβον ντο” στο Φάληρο μιλάει στις 6 μ.μ. ο αρχηγός της ΝΔ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί το μεσημέρι διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, και στις 7 το απόγευμα μιλά σε συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εντείνουν τη δραστηριότητά τους, στο φινάλε του προεκλογικού αγώνα, κι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος περιοδεύει σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη - στην εκδήλωση του ΚΚΕ στη Λιβαδειά θα μιλήσει ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε ερωτήσεις πολιτών στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης του «Ποταμιού» στο Γκάζι, θα απαντήσει σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης. Στη Ρόδο βρίσκεται ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε εκδήλωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Πάτρα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ουδέν νεότερο για την τύχη των δύο Ιαπώνων ομήρων που απήχθησαν από ενόπλους του Ισλαμικού Κράτους. Η προθεσμία που είχαν δώσει οι τζιχαντιστές εξέπνευσε, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν το Τόκιο κατέβαλε τελικώς τα λύτρα ύψους διακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων που του ζητούσαν.

Τα «νερά» στον κόσμο της τεχνολογίας "τάραξε" γι’ άλλη μια φορά η Microsoft, αποκαλύπτοντας ότι η αναβάθμιση για το νέο λειτουργικό της, Windows 10, θα είναι δωρεάν για συσκευές με Windows 7, Windows 8, και Windows Phone.

ΚΑΙΡΟΣ: Καλός μέχρι στιγμής στην Αττική, αργότερα, όμως, αναμένεται να χαλάσει και να βρέξει. Η θερμοκρασία στην Αθήνα, στους 18 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα