Θυμηθείτε, ρε, τον Μανωλά και τον Μιραλάς

14:32 3/9/2017 - Πηγή: Bam
Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Επειδή κάποιοι την καραμέλα συνεχίζουν να την πιπιλάνε να πούμε να δύο πράγματα να το λύσουμε. Και μιλάω για την καραμέλα που λέει ότι δήθεν στον Ολυμπιακό οι παίκτες καταστρέφονται.

Κατ’ αρχάς την πρώτη απάντηση τη δίνει από μόνος του ο πόντιος 2 ο οποίος επειδή ζήλεψε από τη διαφήμιση των ακαδημιών του Ολυμπιακού με την πώληση – ρεκόρ του Ρέτσου ζήτησε από τον προπονητή της ομάδας
του να αρχίσει να του βγάζει πιτσιρικάδες. Αυτό, βέβαια, που ξεχνάει ο συγκεκριμένος είναι το ότι στις ακαδημίες του ο Ολυμπιακός επενδύει εκατομμύρια κάθε χρόνο. Αυτό, βέβαια, είναι πρόβλημα του Χιμένεθ που θα την πληρώσει στο φινάλε. Πώς να βγάλεις Ρέτσους, Ανδρούτσους, Μανθάτηδες με τα ψέματα;

Πέρα από την ομολογία αυτή όμως του πόντιου 2 υπάρχουν και κάποια άλλα δεδομένα που αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν χαλάει καριέρες αλλά τις απογειώνει. Θυμηθείτε ποιος ήταν ο Μανωλάς όταν έφυγε από την ΑΕΚ και ποιος έγινε όταν έβαλε τα ερυθρόλευκα. Τα ίδια και με τον Σάμαρη που από χαφ της σειράς έγινε βασικός στην Μπενφίκα. Παίκτης για τον οποίο ζητάνε οι Πορτογάλοι 20 εκατομμύρια.

Παραδειγματα τέτοια πάρα πολλά: ο Χολέμπας έγινε μέσω του Ολυμπιακού παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ, ο Τοροσίδης έγινε ο καλύτερος δεξιός μπακ στην Ελλάδα κι έπαιξε στη Ρόμα, ο Φορτούνης ήρθε στα ψιλοχεσμένα από τη Γερμανία κι έγινε με διαφορά το καλύτερο δεκάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για να μη θυμηθώ και τον Μιραλάς που όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ψιλοπερίσσευε στη Σεντ Ετιέν και με την ερυθρόλευκη φανέλα έγινε παίκτης Πρέμιερ Λιγκ για τον οποίο η ομάδα του ζητάει ένα φορτηγό λεφτά για να τον αφήσει.

Να το ξαναπούμε, λοιπόν... Ο Ολυμπιακός φτιάχνει καριέρες και σε καμία περίπτωση δεν καταστρέφει. Και γι΄αυτό πάντα πρέπει και θα παίρνει τους καλύτερους παίκτες που μπορεί να πάρει. Τώρα αν αυτοί οι παίκτες λυγίσουν εμπρός στο βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού και εξαφανιστούν είναι δικό τους πρόβλημα. Και όχι του Ολυμπιακού.
Keywords
Τυχαία Θέματα