Τίποτα δεν θα του «χαριστεί»

10:21 23/9/2013 - Πηγή: Bam

Προσγείωση στον Ολυμπιακό μετά την πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα και το 0-0 με τον Παναιτωλικό. Μπλοκαρισμένοι δημιουργικά οι «ερυθρόλευκοι», που νιώθουν πλέον την πίεση του ΠΑΟΚ. Πρόβλημα με Μασάντο.

Ο Ολυμπιακός διαπίστωσε χθες από πρώτο χέρι πως αν δεν παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο δεν θα κάνει… παρέλαση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν

δύο βαθμούς στο Αγρίνιο απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό και είδαν τον ΠΑΟΚ να πλησιάζει στον πόντο υπενθυμίζοντας πως ίσως φέτος να υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός για την υπεράσπιση του τίτλου του.

Η ομάδα του Μίτσελ παρουσιάστηκε δυσλειτουργική δημιουργικά. Ο Τσόρι έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, ο Ιμπαγάσα ήταν εκτός αποστολής και οι δύο επιθετικοί, Σαβιόλα και Μήτρογλου, δεν τροφοδοτήθηκαν επαρκώς. Οι ατομικές ενέργειες του Βάις δεν αρκούσαν και ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν δημιουργώντας λίγες καλές στιγμές στο ματς. Την ίδια ώρα παρουσιάστηκε αρκετά ευάλωτος στις αντεπιθέσεις και πιθανώς να το πλήρωνε αυτό αν δεν υπήρχαν αρκετές σωτήριες επεμβάσεις από Σιόβα και Μανωλά.

Αγωνία για Μασάντο

Ανησυχία υπάρχει στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πάουλο Μασάντο. Ο Πορτογάλος μέσος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 52’ του χθεσινού αγώνα με τον Παναιτωλικό και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στο γόνατο. Δεν πρόκειται πιθανότατα για κάποια σοβαρή ζημιά, αλλά θα βγάλει σήμερα για παν ενδεχόμενο μαγνητική. Άλλωστε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι συνεχείς και πρέπει να υπάρχει σαφής εικόνα για την κατάστασή του και πότε θα είναι έτοιμος και πάλι.

Στροφή σε Φωκικό

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο πρώτο ματς των «32» του Κυπέλλου απέναντι στον Φωκικό, που θα γίνει την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη». Ο Μίτσελ θα δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ, ενώ αναμένεται να επανεμφανιστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Αντίθετα ο Σαλίνο ίσως το πράξει το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, σε αντίθεση με τον Μπονγκ και τον Φουστέρ που θα προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι στο ματς με την Άντερλεχτ στις 2 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα