Αλέγκρι: Ο Μπαλοτέλι θα πρέπει να το... βουλώνει

10:16 23/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το σφύριγμα της λήξης στο "Σαν Σίρο" ο Μάριο Μπαλοτέλι διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή ο οποίος του έδειξε κόκκινη κάρτα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να εξοργίζεται και να υπογραμμίζει πως ο Ιταλός επιθετικός θα πρέπει να μάθει να κρατάει το στόμα του κλειστό.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Νάπολι με 1-2, ο προπονητής της Μίλαν μιλώντας στο SkySport Italia, τόνισε: "Όταν τα παιχνίδια τελειώνουν, είναι καλύτερο να παραμείνεις σιωπηλός, είμαι κατά της υστερίας. Είναι καλύτερο να το βουλώνεις

και να φεύγεις παρά να κάθεσαι και να διαμαρτύρεσαι στον διαιτητή, καθώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ο Μπαλοτέλι πρέπει να το βελτιώσει αυτό. Δέχτηκε μερικά μαρκαρίσματα, κάποια ήταν από πίσω, αλλά σε γενικές γραμμές έκανε καλό παιχνίδι".
Για την ήττα από την Νάπολι, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Η Νάπολι είναι μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου και παίξαμε σαν ίσος προς ίσο παρότι μας έλειπαν παίκτες-κλειδιά. Έχω κάποιες ιδέες για το πώς θα διορθωθούν τα πράγματα αλλά πρώτα πρέπει να επιστρέψουν οι τραυματίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα