Το Κύπελλο αλλάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό

14:47 20/3/2016 - Πηγή: Bam
Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνουν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν γνωρίζουν εδώ και πολλές ημέρες αν θα έχουν… κίνητρο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κι αυτό γιατί η χθεσινή τοποθέτηση της FIFA για τη ματαίωση του Κυπέλλου, με υπουργική απόφαση, αλλάζει τις ισορροπίες. Οι πιθανότητες να συνεχιστεί η διοργάνωση αυξάνονται,
την ώρα που στις 29 Μαρτίου αναμένεται να βγει η απόφαση του ΣτΕ για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΕΠΟ.

Αν συνεχιστεί η διοργάνωση, το «μπάχαλο» δεν τελειώνει, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν την απόφαση του ΠΑΟΚ για το αν θα «κατέβει» στον επαναληπτικό ημιτελικό. Υπενθυμίζεται ότι, πριν από την ματαίωση της διοργάνωσης, ο «Δικέφαλος» είχε ανακοινώσει ότι δεν σκοπεύει να παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης», θεωρώντας ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία στο πρώτο ματς, το οποίο διακόπηκε στο 87′, εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων, στην Τούμπα.

Την ίδια ώρα, το άλλο ζευγάρι (Ατρόμητος-ΑΕΚ) δεν… πρόλαβε καν να δώσει τον πρώτο ημιτελικό. Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός επρόκειτο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, στις 23 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι αν ολοκληρωθεί η διοργάνωση θα πρέπει τα εναπομείναντα ματς των ημιτελικών να διεξαχθούν μέσα στον επόμενο μήνα.

Αγωνιστικά, πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού προσπαθεί να διατηρήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του. Γι’ αυτό πήρε στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη όλους τους διαθέσιμους πρωτοκλασάτους. Ο Σίλβα δεν γνωρίζει το ακριβές πρόγραμμα για να μπορεί να διαχειριστεί ανάλογα το ρόστερ τις τελευταίες αγωνιστικές και γι’ αυτό δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του στις δηλώσεις του στη NOVA. Παράλληλα, άπαντες θέλουν να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ακόμη τρόπαιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα