Το σημάδι του ήλιου!

10:52 19/3/2015 - Πηγή: Bam

Διάλυση της ευρωζώνης, αρχή του τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ και αλλαγές συνόρων, οι αστρολογικές προβλέψεις μίας «καυτής» πενταετίας που ξεκινά με την ολική έκλειψη ηλίου της 20ής Μαρτίου.

Έναρξη μίας πενταετίας της «κολάσεως», σηματοδοτεί η ολική ηλιακή έκλειψη της Παρασκευής, 20 Μαρτίου, σύμφωνα με τη … γυάλινη σφαίρα των αστρολόγων. Σύμφωνα με την κ. Δήμητρα Παπανικολοπούλου στην Espresso,

το αστρικό φαινόμενο θα φέρει ανατροπές και απρόοπτα.

Τα πιο σημαντικά εξ αυτών θα είναι : «Η διάλυση της ευρωζώνης, αντίστροφη μέτρηση για τον ΣΥΡΙΖΑ και αλλαγές συνόρων».

Η ολική έκλειψη ηλίου ξεκινά την Παρασκευή στις 10:40 π.μ. και θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από δύο ώρες, δηλ. θα ολοκληρωθεί λίγο πριν από τις 13:00 μ.μ.

Το φαινόμενο της έκλειψης θα είναι μερικώς ορατό και από την Ελλάδα.

Το κρυφτούλι του ήλιου θα σηματοδοτήσει -λένε οι αστρολόγοι- την αρχή του τέλους της ανθρωπότητας (!) , λόγω σύμπτωσης της έκλειψης με δύο ακόμη εντυπωσιακά και σπάνια φαινόμενα.

Μεταξύ αυτών είναι Αμερικανοί πάστορες που λένε πως η αυριανή μέρα συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που «δένουν» με γνωστές εσχατολογικές θεωρίες.

Το Super Moon και η εαρινή ισημερία καθιστούν την έκλειψη προμήνυμα ενός μεγαλύτερου γεγονότος που είναι φορτισμένο «αρνητικά».

Ως τέτοια σημάδια οι ίδιες θεωρίες αναφέρουν γεωπολιτικά και κοινωνικά γεγονότα που έχουν το στοιχείο της βίας και της καταστροφής.

Μεταξύ αυτών είναι η έλλειψη ρευστότητας στις χρηματαγορές, η αυξανόμενη ένταση στη Μέση Ανατολή και οι επικείμενες κρίσιμες ψηφοφορίες.

Συγκεκριμένα για την Ελλάδα το σημάδι του ήλιου θα συνοδευτεί με την αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Τσίπρα. Για την Ευρώπη το τέλος του ευρώ, και διεθνώς από μια σειρά εγκλημάτων και τρομοκρατικών πράξεων σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Ειδικοί αναλυτές της Βίβλου πιστεύουν ότι το μήνυμα της ιδιαίτερης αυτής έκλειψης είναι ότι βρισκόμαστε κοντά στην Ημέρα της Κρίσεως και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το φαινόμενο θα είναι ολοκληρωτικό πάνω από τον Βόρειο Πόλο.

Η Αρκτική δεν ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο κράτος ή λαό. Αυτό λοιπόν είναι πιθανότατα ένα μήνυμα του Θεού σε ολόκληρο τον κόσμο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η προηγούμενη ολοκληρωτική έκλειψη πάνω από τον Βόρειο Πόλο υπολογίζεται ότι συνέβη πριν από 100.000 χρόνια ή αλλιώς το έτος 97.985 π.Χ.!

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα