Τραμπζονσπόρ για Μήτρογλου

06:55 16/10/2013 - Πηγή: Bam

Σύμφωνα με δημοσίευμα site της Τραπεζούντας, η τοπική τουρκική ομάδα, Τραμπζονσπόρ, έχει στην μεταγραφική της λίστα τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «61saat.com» αναφέρει ότι η ομάδα της «Μαύρης Θάλασσας» που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, έχει τον Μήτρογλου σε περίοπτη θέση. «Ο τεχνικός της Τραμπζονσπόρ, Μουσταφά Ρεζίτ, έχει ξεχωρίσει τον

Κώστα Μήτρογλου, βάζοντάς τον στην ατζέντα της ομάδας του, μετά τα 12 γκολ που έχει πετύχει φέτος σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ», επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, στο οποίο τονίζεται πως ο προπονητής της ομάδας, έχει, ήδη συζητήσει το όνομά του με τη διοίκηση.

Ταυτόχρονα στο ρεπορτάζ του σάιτ, υπογραμμίζεται πως το τσεκάρισμα στον Μήτρογλου από την Τράμπζον έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ επισημαίνεται πως ο πρόεδρος και οι παράγοντές δεσμεύτηκαν ότι θα γίνει και νέα κουβέντα για τον παίκτη στο άμεσο μέλλον. Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως στην λίστα της συγκεκριμένης ομάδας βρίσκεται και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ της Τότεναμ, ενώ είναι πολύ δύσκολο με τα οικονομικά της δεδομένα να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον παίκτη, ο οποίος πολύ δύσκολα με τη σειρά του θα προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα