Τσίπρας : «Άδωνις-Σαμαράς κάνουν επικοινωνιακά κολπάκια»!

13:55 26/11/2013 - Πηγή: Bam

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των φαρμάκων εξαπέλυσε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε να αποσυρθεί η επίμαχη τροπολογία, που αναμένεται αύριο, Τετάρτη, να ψηφιστεί στη Βουλή.

Πυρά στον υπουργό Υγείας αλλά και στον πρωθυπουργό για την υπόθεση των φαρμάκων, έριξε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία της Κουμουνδούρου.

Ο

Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να αποσυρθεί η επίμαχη τροπολογία και να αναληφθεί πρωτοβουλία από την κυβέρνηση για 10ήμερο διαλόγου και διαβούλευσης για το ζήτημα της φαρμακευτικής δαπάνης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, επιτέθηκε προσωπικά στον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και στον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον πρόεδρο της κυβέρνησης και τον αρμόδιο υπουργό «να σταματήσουν να παίζουν επικοινωνιακά κολπάκια και παχνιδάκια», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Σκάι, ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει πρόθυμος να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και να του εξηγήσει «γραμμή - γραμμή» την τροπολογία για τις τιμές των φαρμάκων.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα