Βγαίνει η δουλειά του Βίκτορ

12:32 14/7/2016 - Πηγή: Bam
Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, όλοι γνώριζαν πως είναι ένας ανερχόμενος προπονητής και πως είχε κάνει καλή δουλειά στην Ντεπορτίβο λα Κορούνια όπου είχε εργαστεί την περασμένη σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός μετά και το φιλικό της Τετάρτης, φαίνεται πως ό,τι ζητάει στους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις, αυτοί το ακολουθούν κατά γράμμα. Τον πιστεύουν πολύ όπως τους πιστεύει και εκείνος.

Τα στοιχεία που έβγαλαν οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση κόντρα στην Βέστερλο έχουν να κάνουν
με τα όσα δουλεύει ο Ίβηρας τεχνικός από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα στην Αυστρία.

Όρεξη, τρεξίματα, συνεργασίες, πίεση ψηλά είναι μόνο μερικά από αυτά και αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι ακόμα περίοδος προετοιμασίας και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι «βαριά», τότε έχουμε να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

Κάτι άλλο επίσης σημαντικό, είναι ότι όλοι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του και τους δίνει χρόνο συμμετοχής, δίνουν τα... πάντα. Θέλουν να κερδίσουν μία θέση στα πλάνα του και αυτό δείχνει θέληση και μόχθο να αγωνίζονται για τον Θρύλο. Τους έχει δείξει ότι όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και... παλεύουν καθημερινά γι’ αυτό.
Keywords
Τυχαία Θέματα