Θεοδωρίδης: Θα μιλούσαν μέρες και ώρες στη τηλεόραση

14:21 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός φωνάζει για τη διαιτησία στον Παπαπέτρου, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, και ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε πως άλλοι, στη θέση της πειραϊκής ομάδας, θα μιλούσαν για ώρες και μέρες στη τηλεόραση.
Σε δηλώσεις του στη NOVA ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός

τόνισε: "Δεν σχολιάζω τα πέναλτι και όλα αυτά που άλλοι θα έβγαιναν, για παράδειγμα, και θα μιλούσανε ώρες και μέρες στη τηλεόραση για αυτά τα πράγματα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα πέναλτι, φτάνει που άμα γίνονται 3-4, ε, ας δίνουν το ένα οι διαιτητές, δεν μας πειράζει, όταν γίνονται 3-4 πέναλτι".
Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε: "Ήταν ο πραγματικός Ολυμπιακός. Όχι ο Ολυμπιακός της Τετάρτης, καμία σχέση. Παρόλο που κάναμε πάλι ροτέισον, δηλαδή άλλαξε παίκτες, κράτησε και παίκτες ο προπονητής γιατί όπως ξέρετε έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έχουμε να παίξουμε στο Κίεβο για το Europa League και εν συνεχεία παίζουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ακριβώς μετά δυο μέρες. Λοιπόν, το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ βαρύ για την ομάδα, με Εργοτέλη ήταν ένας άλλος Ολυμπιακός, καμία σχέση δεν είχε με τον Ολυμπιακό της Τετάρτης, παίξανε ορισμένοι παίκτες που δεν παίξανε την Τετάρτη, μπορούσε το παιχνίδι να λήξει με αστρονομικό σκορ, από την τύχη και από τις καλές επεμβάσεις του τερματοφύλακα διατηρήθηκε το 3-0".
Ο Θεοδωρίδης μίλησε και για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ντνίπρο: "Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει πολύ καλά και έξω στο Κίεβο, θα παίξει οργανωμένα, θα παίξει για να κερδίσει γιατί εμείς πάμε σε όλα τα ματς για να κερδίσουμε και το εννοώ αυτό που λέω. Ευχαριστήθηκε όλος ο κόσμος όπως είδατε, αποθέωσε τους παίκτες και τον προπονητή και αυτόν τον Ολυμπιακό και ίσως ακόμα καλύτερο πιστεύω ότι θα έχουμε στο εξής μέλλον. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ".

Keywords
Τυχαία Θέματα