Ζεσούς: «Νίκη (και) με Ολυμπιακό»

13:22 2/11/2013 - Πηγή: Bam

Δεδομένο θεωρείται στην Μπενφίκα πως οι παίκτες του Ζόρζε Ζεσούς θα παλέψουν για τη νίκη την προσεχή Τρίτη κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής στους εκπροσώπους του Τύπου.

Το σύνθημα για τον εκτός έδρας αγώνα της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League

έδωσε ο Ζόρζε Ζέσους, μιλώντας στους εκπροσώπους του πορτογαλικού Τύπου.

«Δεν αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στο πρώτο ή στο δεύτερο ημίχρονο. Πριν πετύχουμε ένα γκολ, κάναμε το παιχνίδι μας και ήμασταν ένα ενιαίο σύνολο. Δεν είναι μόνο το 3-0, αλλά το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε μία ομάδα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει και έχει κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι της. Οι οπαδοί μας στήριξαν, μας έδωσαν ώθηση και καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη, η οποία δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Νιώθουμε πιο σίγουροι», ανέφερε για το χθεσινό παιχνίδι με την Ακαντέμικα και στη συνέχεια μίλησε για τον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική του Champions League:

«Το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά δεν κάνουμε διακρίσεις μεταξύ μίας και άλλης διοργάνωσης. Η στάση μας είναι πάντα η ίδια και θέλουμε να κερδίζουμε σε όλους τους αγώνες, οι οποίοι είναι σημαντικοί για εμάς».

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα