To basketblog.gr πρωτοπορεί στο twitter!

Η εποχή επιβάλει να ακολουθούμε την τεχνολογία, και για εμάς δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά! Γι’ αυτό και μαζί με την ανανέωση της εμφάνισης μας εκσυγχρονιζόμαστε παντού..

Συγχρόνως με το facebook, όλα μας τα νέα, ανεβαίνουν και στη σελίδα μας στο twitter! Εκεί όπου ακολουθούμε και μας ακολουθούν, όλοι οι άνθρωποι του μπασκετικού χώρου και με αυτόν τον τρόπο, σας δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την καθημερινότητα τους. Σημειώστε ότι, είμαστε

οι μόνοι που έχουμε χωρίσει σε ομάδες τους ανθρώπους αυτούς και έχουμε βάλει την κάθε ομάδα στις συγκεκριμένες κατηγορίες της ιστοσελίδας μας που ταιριάζει ο καθένας. Με τον τρόπο αυτόν, ανάλογα ποια σελίδα-κατηγορία μας διαβάζετε, βλέπετε και τα νέα των ανθρώπων του χώρου που σχετίζονται με αυτήν..

Επισκεφθείτε τη σελίδα με τις λίστες μας στο twitter, και βρείτε εκεί τους αγαπημένους σας παίκτες, παίκτριες, προπονητές απ’ όλον τον κόσμο. Αναζητήστε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το άθλημα που τόσο αγαπάμε! Ακολουθήστε μας, ψάξτε, σχολιάστε.. η γνώμη σας μετράει!

Οι λίστες μας αποτελούνται αποκλειστικά από αθλητές και προπονητές μπάσκετ, από λογαριασμούς ομάδων και πρωταθλημάτων, από μπασκετικούς δημοσιογράφους, όλοι οι άνθρωποι του χώρου, ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Με πολύ χρόνο και κόπο έχουμε συγκεντρώσει για εσάς την μπασκετική οικογένεια του twitter και είμαστε οι πρώτοι που κάνουμε κάτι τέτοιο και το κρατάμε συνεχώς ενημερωμένο!

Έχουμε πολλά ακόμα, μείνετε κοντά μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα