Western Conference - Southwest

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ

ΠΕΡΥΣΙ: Έχασε στον τελικό της περιφέρειας και την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο. Πριν χάσει τα 4 συνεχόμενα παιχνίδια με την Οκλαχόμα είχε κερδίσει σε 20 σερί ματς. Είχε 10 συνεχόμενες νίκες για το τέλος της κανονικής περιόδου, είχε κερδίσει με σουίπ στο πρώτο γύρο των πλέι οφ και ξεκίνησε με 2-0 την σειρά με τους Θάντερς, αλλά εκεί ήρθε η ολική κατάρρευση.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΦΕΤΟΣ: Μπορεί κανείς να πει τίποτα ή ελάχιστα. Έχουν ένα από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ στο πρωτάθλημα, έχουν ένα σούτινγκ γκαρντ που είναι από τους κορυφαίους επίσης, έχουν ένα νεαρό σμολ

φόργουορντ, ίσως έχουν το καλύτερο 4αρι όλων των εποχών, έχουν ένα σέντερ που μπορεί να μην είναι από τους καλύτερους στην λίγκα αλλά από την άλλη μεριά σε αυτή την ομάδα είναι πολύ καλύτερος από ότι είναι πραγματικά και ταιριάζει τέλεια στο πλάνο της ομάδας. Και από βάθος δεν είναι κάθε άλλο παρά άσχημο.

Στα Draft: Δεν είχαν μία επιλογή στο πρώτο γύρο των ντραφτ αφού την είχαν δώσει στο Γκόλντεν Στέιτ για την ανταλλαγή Τζάκσον – Ρίτσαρντ Τζέφερσον. Είχαν μία επιλογή στο νούμερο 59 και πήραν τον Μάρκους Ντέμον. Δεν είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα καταφέρει να είναι στο τελικό σχήμα της ομάδας και πολύ περισσότερο ότι θα έχει και δρόμο συμμετοχής. Είναι πάντως ένας παίκτης ο οποίος έχει ένα στοιχείο που δεν έχει άλλος παίκτης της ομάδας, είναι πολύ καλό στο τρίποντο και ειδικά από τις γωνίες.

Με τους free agent: Ανανέωσαν με τον Ντάνκαν και έτσι πλέον είναι δεδομένο ότι θα τελειώσει την καριέρα του στο Σαν Αντόνι. Ανανέωσαν με τον Ντάνι Γκριν με ένα πολυετές συμβόλαιο, ανανέωσαν με τον Μπόρις Ντιο και ανανέωσαν με τον Πάτι Μιλς ενώ υπέγραψε και τον Γάλο Νάντο Ντε Κολό.

ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΩΡΙΜΑΖΕΙ: Τα τελευταία 5 χρόνια σχεδόν είμαι μία ομάδα που κάθε σεζόν τέτοια εποχή όλο γράφεται ότι είναι τέλος εποχής για αυτή την ομάδα και ότι είναι πολύ γερασμένη και ότι θα πρέπει να ξεκινήσει να ανανεώνεται και να χτίσει με βλέμμα το μέλλον και μία νέα ομάδα. Αλλά το Σαν Αντόνιο σαν το καλό κρασί κάθε χρόνο όλο είναι και καλύτερο και εκπλήσσει όλο και περισσότερο και γίνεται και πιο δυνατό και πιο δυνατό. Ήδη στην Αμερική την λένε ομάδα ζόμπι, όπου δεν πεθαίνει με τίποτα και τους είδαμε πέρυσι τους Σπερς.

Μάλιστα ήταν πολύ κοντά στο να φτάσει να είναι στους τελικούς και να διεκδικήσει τον τίτλο και πάλι μετά από το 2007 όταν και είχε κατακτήσει για τελευταία φορά το πρωτάθλημα, με την Οκλαχόμα προηγήθηκε με 2-0 αλλά από εκεί και πέρα έδειξε να μένει και από δυνάμεις και η Οκλαχόμα να είναι καλύτερη και τελικά δεν τα κατάφερε.

ΔΕΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ: Ο αποκλεισμός αυτός μόνο πανικό δεν έφερε στην ομάδα η οποία φέτος δεν έκανε αλλαγές και κράτησε όλους τους γερόλυκους και με βάση τα όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια αυτή η ομάδα είναι και φέτος ικανή για να κάνει κούρσα για τον τίτλο. Μία ομάδα πλου δείχνει ότι θα στηριχτεί και πάλι στην τριάδα των βετεράνων Πάρκερ, Τζινόμπιλι και Ντάνκαν, με τον πρώτο να οργανώνει και να σκοράρει, με τον δεύτερ

Keywords
Τυχαία Θέματα