Α2: Το τρίτο ημίχρονο της 11ης αγωνιστικής

Με χαρακτηριστική ευκολία συνέχισαν οι δύο πρωτοπόροι της Α2 και στην 11η αγωνιστική. Η ΑΕΚ έκανε... παρέλαση στο Ιβανώφειο νικώντας τον Ηρακλή με το εντυπωσιακό (73-51), ενώ κανένα πρόβλημα δεν είχε και το Ψυχικό που επικράτησε 80-63 του Φίλιππου Βέροιας.
Τεράστιας σημασίας οι οριακές και ιδιαίτερα δύσκολες νίκες της Καβάλας στο Λαύριο αλλά και του Κόροιβου στην Αμαλιάδα επί του

αξιόμαχου Παγκρατίου. Κάνοντας μια... σούμα των τεσσάρων αυτών αγώνων βλέπουμε ότι οι μοναδικοί που έχουν απομείνει να απειλούν τους ΑΕΚ και Ψυχικό για να τους πάρουν τα εισιτήρια της ανόδου είναι οι Κόροιβος και Καβάλα, μιας και ο Φίλιππος με την ήττα που έκανε τίθεται - τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας - εκτός διεκδίκησης. Ασφαλώς και το Καβάλα - Κόροιβος τη προσεχή αγωνιστική (12η) θα ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο τοπίο...

Από εκεί και κάτω ξεκινά το... γλέντι, καθώς όπως έχουμε πει πολλές φορές μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζει η "μάχη" για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι Ίκαροι Σερρών ξέσπασαν στην Αγία Παρασκευή (106-62) και αν μη τι άλλο έδειξαν ότι έχουν... παλμό. Κάτι που φαίνεται πως δεν διαθέτει η "Αγία", η οποία με την εικόνα που παρουσιάζει δύσκολα θα αποφύγει τη Β΄ Εθνική, παρά το φρεσκάρισμα στον πάγκο της με την άφιξη του Δημήτρη Αποσκίτη.

Ο Αρκαδικός διασφάλισε σε μεγάλο βαθμό τη σωτηρία του με τη νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά καθώς έφτασε στις 6 επιτυχίες, τη στιγμή που η λογική λέει ότι με δέκα "ροζ φύλλα" σώνεται η παρτίδα. Ο Ερμής παρέμεινε στη προτελευταία θέση, όμως θα είναι λάθος να τον ξεγράψουμε από τώρα αφού: Έχει βελτιώσει ιδιαίτερα την απόδοση του στα τελευταία παιχνίδια και έχει και ευνοϊκότατο πρόγραμμα στον β΄ γύρο, με όλα τα ματς με τις μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίες να είναι στην έδρα του.

Σκληρός για να πεθάνει δείχνει και ο Φιλαθλητικός, καθώς πήρε παράταση ζωής με τη νίκη επί του ΟΦΗ, ενώ το Λαύριο δεν θα γλιτώσει τα άγχη και τις περιπέτειες και ας ήταν εξαιρετικό στο ματς με τη Καβάλα, το οποίο έχασε στο τέλος, εν μέσω εντόνων διαμαρτυριών για τη διαιτησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα