"Αφιερωμένο στη μητέρα του Σάββα..."

Ο προπονητής του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους τονίζοντας τη σημασία του επόμενου παιχνιδιού κόντρα στον ΚΑΟΔ στη Δράμα στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στη μητέρα του Σάββα Καμπερίδη, η οποία "έφυγε" από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

"Είμαι

ευχαριστημένος, που κερδίσαμε το παιχνίδι. Αφιερώνουμε τη νίκη στη μητέρα του Σάββα Καμπερίδη (ασσίσταντ κόουτς), που έφυγε απ' τη ζωή την περίοδο της προετοιμασίας. Ξέρουμε πόσο σημαντική ήταν γι' αυτόν και γι' αυτό της αφιερώνουμε τη νίκη. Δε μπορούμε να μείνουμε σ’ αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στη Δράμα κόντρα στον Κ.Α.Ο.Δ., που δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδος και προετοιμάζεται για τη μεταξύ μας αναμέτρηση. Είναι μία ομάδα που έχει μία καλή 6άδα ξένων κι Έλληνες ρολίστες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό και να μην μας παρασύρει η αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ.

Ο Π.Α.Ο.Κ. είχε το άγχος. Ήταν στο "πρέπει". Απ' το λόου πόστ, ο οποίος είναι τρόπος που παραδοσιακά παίζει ο κόουτς, πήγε το παιχνίδι του στο πικ εντ ρολ. Οι νέοι παίκτες κι ειδικά τα γκαρντ θέλουν χρόνο και μοιραία η πλάστιγγα έγειρε στον Χαραλαμπίδη. Δεν ήταν, όμως, σε μέρα για να διαμορφώσει το παιχνίδι. Δεν ήταν η άμυνα μας, αλλά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Εμείς ελέγξαμε δίκαια το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα