Αλλά ...κόλπα από ΟΠΑΠ!

Αλλά ...κόλπα από τον ΟΠΑΠ με το πρώτο τζάμπολ του νέου έτους! Η ελληνική κορυφαία εταιρεία στοιχήματος της Ευρώπης , σας βάζει για τα καλά στην 2η φάση της ευρωλίγκα καθώς σας δίνει την δυνατότητα να συνδιάσετε την διασκέδαση με το ποντάρισμα όλων των ειδών και μορφών. Βασικά ο ΟΠΑΠ προσφέρει όλες τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας της 2ης φάσης της ευρωλίγκα σε

μονά αποδεκτά και με πολύ καλές τιμές και φυσικά μην ξεχνάμε χωρίς περιορισμούς και όρια πονταρίσματος και με άμεση πληρωμή των κερδών σας.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πλέον στην προσπάθεια που κάνει με επιτυχία ειδικά στο μπάσκετ εδώ και μερικά χρόνια που μην ξεχνάμε πολλές φορές και ειδικά στην ευρωλίγκα βγαίνει πρώτος στην αγορά (!), έχει πολλά ειδικά στοιχήματα και όχι μόνο για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι υπάρχει το όριο πόντων, το γνωστό άντερ όβερ σε όλες τις αναμετρήσεις αλλά το νέο κυριολεκτικά κόλπο είναι ότι το μπασκετικό κουπόνι θυμίζει και ποδοσφαιρικό και ΠΡΟΠΟ καθώς έχουμε κανονικές απλές σκέτες όπως λέμε νίκες. Και μάλιστα σε παιχνίδια και του 1,10 και 1,15 όπως είναι οι ισπανικές Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Συνεπώς έτσι ακόμα και όσοι δεν θέλουν να μπλέκουν με χάντικαπ (που πάντως έχουν πάντα υψηλότερη απόδοση και γι αυτό το μπάσκετ είναι ελκυστικό), έχουν να κάνουν με απλές νίκες και μπορεί να συνδιάσουν όσα ματς θέλουν καθώς ΟΛΑ πλέον έχουν και απλές νίκες. Και βεβαίως μπορούν να συνδιάσουν το μπασκετικό κουπόνι με το ποδοσφαιρικό και ότι άλλο έχει ο ΟΠΑΠ προς στοιχηματισμό που η χρονιά αλλάζει με πολύ στοίχημα καθώς και σήμερα υπάρχει ελκυστικό κουπόνι στο ΝΒΑ που επίσης έχουμε πολλά ειδικά στοιχήματα.

Αλλά ...κόλπα και πολύ ευχάριστα λοιπόν από τον ΟΠΑΠ με την αλλαγή του χρόνου και το 2014 και ένα ακόμα κίνητρο να ποντάρουμε ειδικά με τις απλές νίκες που είναι ένα προσιτό bet για όλο τον κόσμο !

Keywords
Τυχαία Θέματα