Αλβέρτης: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει για την πρόκριση»

Ο Παναθηναϊκός δίνει ματς δίχως αύριο την Πέμπτη (3/4, 21:30, Δ.Τ.) στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μάλαγα και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν σαφής, καθώς υπογράμμισε πως η ομάδα του καλείται να κάνει αυτό που πρέπει για να νικήσει και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των νταμπλούχων επέστησε την προσοχή όλων ενόψει Ουνικάχα και αρνήθηκε… οποιαδήποτε σκέψη για αντίπαλο στα πλέι οφ, αφού ακόμα δεν

έχει εξασφαλιστεί η πρόκριση.

Αναλυτικά τι είπε ο Αλβέρτης:

Για το αν είναι εύκολο το παιχνίδι: «Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι και το έχουμε δει μέχρι τώρα. Τα πράγματα είναι έτσι αυτή τη στιγμή και αύριο χρειαζόμαστε τη νίκη. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας και ελπίζουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να περάσουμε στους οκτώ. Ξέρω ότι ο κόσμος θα σταθεί δίπλα στην ομάδα όπως κάνει κάθε φορά και περιμένουμε να δούμε πως θα είμαστε εμείς, ο εαυτός μας και να κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο».

Για τη Μάλαγα: «Ερχεται με πλήρες ρόστερ η Μάλαγα. Είναι μια ομάδα ρυθμού που της αρέσει να τρέχει, έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή και το είδαμε αυτό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί όσο δεν πάει…»

Για το αν υπάρχει σκέψη για… επιλογή αντιπάλου στα πλέι οφ: «Όχι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το παιχνίδι με τη Μάλαγα και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για το αν η ομάδα ανέκαμψε ψυχολογικά μετά τους 102 πόντους με τον Κολοσσό προκειμένου να αποδώσει αντίστοιχα με τη Μάλαγα: «Είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι και ένα δεύτερο ημίχρονο παράλληλα με άμυνα και καλή επίθεση. Θα δούμε και αύριο… Θέλω να πιστεύω πως θα φέρει καλή ψυχολογία και σιγά-σιγά να βρίσκουμε και την επιθετική μας ταυτότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα