Ανάλυση Κυριακής (Ισπανία)

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παιχνίδι με φαβορί την Μπαρτσελόνα που πρέπει να προσέξει όμως.

Η Σαραγόσα έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα απρόσμενα καθώς το ρόστερ της δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά έχει δουλεμένη ομάδα και πάντα μια δυνατή έδρα με 8-9000 κόσμο. Αναμενόμενα έχασε εύκολα σχετικά στην Βαλένθια χωρίς να παρατήσει πάντως το παιχνίδι (59-57, 73-67 στο 37') αφού το πάλεψε. Χωρίς άγχος σήμερα. Η Μπαρτσελόνα είχε και το ματς με την Λιέτουβος στην Λιθουανία την Πέμπτη στην ευρωλίγκα  που στο δεύτερο μέρος με την άμυνα κέρδισε εύκολα με 49-67 αλλά γενικά ακόμα δεν έχει ρολάρει. Και παρουσιάζει

μεγάλα προβλήματα στην επίθεση ειδικά για το επίπεδό της, ενώ στηρίζεται στην αμυνά της. Έκανε περίπατο φυσικά με την Μουρθία (42-25 ημ) που έκοψε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος και χαλάρωσε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπαρτσελόνα κερδίζει αλλά όχι και πολύ εύκολα καθώς δεν σκοράρει εύκολα επιθετικά και έχει νεκρά διαστήματα. Συνεπώς στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με τους 8,5π δεν πάμε στο διπλό αλλά ίσως ο άσος να είναι και προτιμότερος. Καλύτερα πάντως Νο Βet.

ΜΑΝΡΕΣΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Κακό ξεκίνημα από την έμπειρη Μανρέσα που δεν έχει ακόμα πάρε νίκη αν και είναι ομάδα με δυνατή έδρα και πολύ σκληρή άμυνα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα περισσότερο από τον καθένα! Μάλιστα με την Μπανταλόνα εκτός δεν έπαιξε και άμυνα καθώς δέχθηκε 15τρ και γι αυτό υπάρχει προβληματισμός. Δεν αντέδρασε στο τέλος όταν το 42-42 στο 21' έγινε 59-44 με ένα 17-2 και τέλος. Βαρύ κλίμα. Η Βαγιαδολίδ έχει το εκπληκτικό διπλό στην Βαρκελώνη στην πρεμιέρα με την πρωταθλήτρια Μπάρτσα αλλά προσγειώθηκε στην συνέχεια καθώς έχει μέτρια ομάδα και με προβλήματα στο σκορ και λογικά συνετρίβη στην Μάλαγα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μανρέσα κερδίζει σχετικά εύκολα. Δεν το χάνει. Αλλά με τους 6π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ είμαστε επιφυλακτικοί.

ΜΟΥΡΘΙΑ - ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ

Η Μουρθία στηρίζεται στην έδρα και την άμυνα για να μείνει στην κατηγορία  και έχει ξεκινήσει καλά. Με την Μπαρτσελόνα έχασε το ματς από το ημίχρονο (42-25) αλλά δεν το παράτησε και δεν απογοήτευσε. Αυτό το ματς θέλει να πάρει. Η Χιπούσκοα του Μανώλη Παπαμακάριου έχει μέτριο ρόστερ φέτος και δεν έχει πάρει ακόμα ροζ φύλλο. Αναμενόμενη εξέλιξη καθώς έχει φέτος μια μέτρια ομάδα που πάντως δείχνει σημάδια ζωής... Καθώς με την Μπιλμπάο πάλεψε. Έχανε με σημαντικές διαφορές (16-28, 27-44, 33-51) αλλά εκεί στο 27' έκανε ένα 18-4 και μείωσε 51-55 στο 32' και 56-57 στο 33'. Μάλιστα στο 36' έκανε την ολική επαναφορά και πέρασε 61-60(!) και 64-63 στο 37' αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στο τέλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μουρθία με την έδρα έχει το μικρό προβάδισμα αλλά δεν είναι καν βέβαιη η νίκη της. Συνεπώς στο  κουπόνι του ΟΠΑΠ πάμε με διπλό με +7 σαν επιλογή Α.

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ - ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ

Η Κάχα Λαμποράλ θέλει ακόμα και τίτλο και έχει πάντα μια δυνατή έδρα. Όμως έχει και απουσίες αλλά βασικά είναι ομάδα διακυμάνσεων έχοντας εκρηκτικά πεντάλεπτα αλλά και μεγάλα  νεκρά διαστήματα. Θέλει βασικά διάρκεια, είχε το ματς εντός την Παρασκευή στην ευρωλί

Keywords
Τυχαία Θέματα