Ανάλυση Παρασκευής (ΝΒΑ)

ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ - ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ

Νέα εποχή φέτος στο Ορλάντο το οποίο είναι πλέον χωρίς τον  αστέρα του σέντερ τον Χάουαρντ και έτσι πρέπει να χτίσει μία νέα ομάδα και δεν έχει πίεση αλλά και φιλοδοξίες. Αλλαγή και στον πάγκο που έφυγε ο Βαν Γκάντι. Την θέση του πήρε ο Τζακ Βον, ο οποίος είναι μόλις 37 ετών και είναι ο πιο νεαρός προπονητής στο ΝΒΑ φέτος και γενικά το Ορλάντο έχει πάρει πολλούς παίκτες,

αλλά δεν δείχνει να είναι μία ομάδα ανταγωνιστική και θέλει χρόνο. Το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο του για την φετινή σεζόν και δεν έχουμε εικόμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ανταλλαγή του Χάουαρντ είχαν εμπλακεί 4 ομάδες και μία από αυτές ήταν και το Ντένβερ και το Ορλάντο πήρε τον Άρον Άφαλο από τους Νάγκετς ο οποίος με το καλημέρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα. Το Ορλάντο προσέχουμε πάντως έχει μία πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο το Ντένβερ εντός έδρας και το έχει κερδίσει στα 17 από τα 19 παιχνίδια όπου το έχει αντιμετωπίσει και έχει 9-3 ρεκόρ απέναντι του την τελευταία 12ετία όταν το έχει αντιμετωπίσει την πρώτη αγωνιστική μιας σεζόν. Από την περσινή ομάδα έχει μόλις 5 παίκτες και είχε και άλλες σημαντικές απώλειες αφού έχασε τους τρεις καλύτερους του σκόρερ(!), τον Άντερσον τον Ρίτσαρντσον και τον Χάουαρντ φυσικά. Επίσης μεγάλο πρόβλημα θα έχει λογικά και το ριμπάουντ αλλά και στην άμυνα από την στιγμή που ο Χάουαρντ ήταν ο αμυντικός της σεζόν πέρσι.

*Το Ντένβερ παίζει το δεύτερο του παιχνίδι και έρχεται από την ήττα την Τετάρτη με την Φιλαδέλφεια με 84-75 με κακή εμφάνιση και προβληματισμό καθώς πέτυχε μόνο 75 π. και μιλάμε για μία από τις πιο παραγωγικές ομάδες στην λίγκα. Οι 38 π. που πέτυχε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού είναι οι λιγότεροι που έχει πετύχει το Ντένβερ τα τελευταία 8 χρόνια. Πέρσι το Ντένβερ είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια με το Ορλάντο χωρίς όμως στους Μάτζικ τον Χάουαρντ. Στο παιχνίδι με την Φιλαδέλφεια πάντως είχε απουσίες καθώς εκτός ήταν ο Γκαλινάρι και ο Μοζγκόφ, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα δεν είχε πρόβλημα στο ριμπάουντ και έχει 54-47 έναντι των Σίξερς. Στο σημερινό παιχνίδι ελπίζει ότι ο Γκαλινάρι θα είναι έτοιμος και θα ξεκινήσει το ματς, μιας και  έχει πρόβλημα με τον αστράγαλο του και είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι το πρώτο βιολί της ομάδας επιθετικά και αυτό είχε δείξει και στα παιχνίδια της προετοιμασίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Ντένβερ θα είναι και καλύτερο και πιο παραγωγικό και ειδικά αν παίξει ο Γκαλινάρι. Το Ορλάντο θέλει χρόνο. Με τους 5π το διπλό θα έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά δεν ξέρουμε αν πάιξει ο Γκαλινάρι για να πούμε καλή επιλογή.

ΣΑΡΛΟΤ ΜΠΟΜΠΚΑΤΣ - ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ

Νέα εποχή στην Σάρλοτ που πριν από δύο χρόνια η Σάρλοτ είχε μπει στα πλέι οφ αλλά πέρσι ήταν η χειρότερη μακράν ομάδα. Πάντως φέτος μόνο καλύτερη μπορεί να είναι. Έχει νέο προπονητή τον Μάικ Ντάνλαπ. Το μεγάλο απόκτημα της ομάδας είναι ο Μάικλ Κιντ Τζίλχριστ από το Κεντάκι και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει και τους Μπεν Γκόρντον, τον Ραμόν Σέσιονς και τον Μπρένταν

Keywords
Τυχαία Θέματα