Ανάλυση Παρασκευής

XΙΜΚΙ - ΡΕΑΛ
Η Xίμκι έχει μια καλή ομάδα αλλά και πάλι φαίνεται κάτι να της λείπει το κάτι για να κάνει την υπέρβαση. Άλλωστε είναι εκτός ο αμερικανός της σέντερ ο Πολ Ντέιβις ενώ προσέχουμε ότι δεν έχει και δυνατή έδρα. Στην πρεμιέρα έχασε εύκολα στην Τουρκία από την Φενέρ αφού μετά το 29-30 έμεινε πίσω με διψήφιες διαφορές (46-36) και δεν απείλησε ποτέ. Προβλημάτισε και με την αμυντική της εικόνα αν και κανονικά παίζει καλή άμυνα. Η Ρεάλ είναι σε εξαιρετική φόρμα αν και με τον Παναθηναϊκό αγχώθηκε και δυσκολεύθηκε ειδικά στην ζώνη και της λείπει και ένας βαρύς σέντερ.

Πάντως είναι

από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες και ο Ρούντι που είχε 23π με τον ΠΑΟ κάνει την διαφορά στα δύσκολα ειδικά. Στο ματς αυτό οι μαδριλένοι προβλημάτισαν πάντως καθώς προηγήθηκαν με 19-6 αλλά βρέθηκαν πίσω με 35-44 με ένα μεγάλο μπλακ άουτ. Με ένα 13-2 πέρασε 50-48 και στην συνέχεια με ένα 10-2 το 61-65 έγινε 71-67 και δεν είχε πρόβλημα στο τέλος. Δεν επιτρέπεται να έχουν τέτοια μεγάλα μπλακ άουτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι, η Ρεάλ το μικρό προβάδισμα αλλά με το -4 δεν μπλέκουμε. Πιο πιθανός ο άσος καθώς θα παλέψει η Xίμκι αλλά δεν είναι για ιδιαίτερο ποντάρισμα. Οριακό και το άντερ όβερ.

ΟΛΙΜΠΙΑ - ΦΕΝΕΡ

Η Ολίμπια Λουμπλιάνας έκανε το μπαμ στην πρεμιέρα στο Καντού και έχει εξαιρετική ψυχολογία. Καθώς είχε μικρές διαφορές και στο 66-67 στο 37' πέτυχε 3τρ και νίκησε και εύκολα μέσα στην Ιταλία. Η Ολίμπια μαζεύει κόσμο και παίζει με ενθουσιασμό έχοντας μια νεανική αλλά και ταλαντούχα ομάδα χωρίς μεγάλα ονόματα. Η Φενέρ με τις σαρωτικές αλλαγές φέτος έδειξε με το καλημέρα πόσο καλό ρόστερ έχει. Αλλά θέλει να βρει διάρκεια και θα έχει ίσως διακυμάνσεις σαν νέα ομάδα με. Πάντως με την Κίμκι έκανε περίπατο και μετά το 29-30 είχε γρήγορα διψήφιες διαφορές (46-36) και δεν απειλήθηκε ποτέ. Αμφίβολος σήμερα ο Σάτο με πρόβλημα στο διαβατήριο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο πλήρης η Φενέρ κερδίζει ίσως και σχετικά εύκολα αλλά στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με -6 δεν μπλέκουμε. Ίσως πιο κοντά ο οριακός άσος.

ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Εφές Πίλσεν έχει μια πολύ ακριβή ομάδα και φέτος αλλά θέλει χρόνο καθώς μπορεί να έχει καλό προπονητή, τον έμπειρο Μαχμούντι, αλλά δεν έχει ακόμα βρει χημεία έχοντας αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι αλλά και καλή πραγματικά ομάδα με καλές μονάδες. Στο Μιλάνο έλλειπε και ο Τουντσερί αλλά γενικά δεν έπαιξε καλά έχοντας νεκρά διαστήματα και δέχθηκε 15τρ στην άμυνα χάνοντας εύκολα γενικά. Πάντως στο 69-52 μείωσε σε 69-61 και μετά σε 79-75 στο 39' και έχασε και λέι απ για να το κάνει θρίλερ. Φέτος παίζει στο θρυλικό Αμπντί Ιμπεχτσί που είναι έδρα σε αντίθεση με το Σινάν Ερντέν.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του με διακυμάνσεις απόδοσης δεν είχε γενικά πρόβλημα με την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ αλλά θέλει διάρκεια και κυρίως να βελτιώσει την άμυνα που δεν λειτουργεί καλά. Πάντως στην Τουρκία έχει τρομερή παράδοση. Χωρίς άγχος εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι, μικρό προβάδισμα η έδρα και σωστό και οριακό εντελώς το -3. Προς άντερ με 156π καθώς λογικά η Εφές θα

Keywords
Τυχαία Θέματα