Ανάλυση Πέμπτης (Ευρωλίγκα)

ΦΕΝΕΡ - ΠΑΟ

ΦΕΝΕΡ: Η Φενέρ θέλει να πάει Φάιναλ Φορ φέτος και δεν είναι για άλλη γκέλα αφού  έχει ήδη μια ήττα εντός. Αυτή από την Ρεάλ την περασμένη εβδομάδα και δίκαια καθώς δεν είχε διάρκεια και προβλημάτισε και στην άμυνα που δεν θυμίζει ομάδα Πιανιτζάνι ακόμα. Έχανε με 41-56, μείωσε 64-66, αλλά έχασε και εύκολα στο τέλος (70-79). Πολύ καλή ομάδα αλλά νέα ομάδα και ανέτοιμη γενικά. Γεμάτο γήπεδο με 13000 κόσμο και καυτή έδρα.

ΠΑΟ: Ρολάρει ο ΠΑΟ

με την είσοδο του Λάσμε στο 5αρι. Και έτσι δεν φαίνεται η λάθος επιλογή με τον Άρμστρονγκ. Μάλιστα πήρε το διπλό που ήθελε στον όμιλο στην Σλοβενία και του έφυγε το μεγάλο άγχος βασικά για την πρόκριση. Με πολύ καλή εμφάνιση πέρασε με άνεση από την Λουμπλιάνα κάνοντας περίπατο με την Ολίμπια αφού είχε πολύ καλές επιθετικές επιλογές και πρώτη φορά διάρκεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φενέρ είναι ομάδα με έδρα και προσωπικότητες και επειδή έρχεται και από ήττα ο ΠΑΟ θα παλέψει αλλά κερδίζει. Στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σωστό το -6 και Νο Bet. Λογικά προς άντερ με τους 154π αφού ο ΠΑΟ θέλει να πάει στους 75π το ματς.

ΡΕΑΛ - ΚΑΝΤΟΥ

ΡΕΑΛ: Η Ρεάλ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη με καλό και θεαματικό μπάσκετ αλλά προσέχουμε την κούρασή της. Που φάνηκε και στην Ισπανία με την Κάχα Λαμποράλ που πήγε το ματς στην παράταση (72-72 από 72-61 στο 37'). Πήρε και τον καλό βραζιλιάνο σέντερ Χετσχάιμερ από τη Σαραγόσα πέρσι. Δυνατή έδρα με καλό ρυθμό. Πήρε μεγάλο διπλό στην Τουρκία με την Φενέρ και θέλει  την πρωτιά στον όμιλο φέτος σαν μεγάλο φαβορί για το Φάιναλ Φορ. Με τον Ρούντι Φερνάντεζ να είναι ο ηγέτης της πέρασε από την Πόλη με την Φενέρ εύκολα ουσιαστικά αν και αγχώθηκε λίγο (41-56, 64-66, 70-79) καθώς δεν έχει ακόμα την διάρκεια που θέλει ο Λάσο.

ΚΑΝΤΟΥ: Δεν είναι η περσινή Καντού. Καθώς δεν έχει ανάλογη ποιότητα και βάθος. Πάντως πήρε μεγάλη νίκη με την Κίμκι και είναι στην μάχη της πρόκρισης καθώς μην ξεχνάμε ότι κουβαλά το σοκ της πρεμιέρας εντός με την Ολίμπια. Έπαιξε την γνωστή της άμυνα και έκανε περίπατο στο δεύτερο μέρος (10-7, 14-23, 27-23) που δεχόταν 11π ανά περίοδο. Χωρίς άγχος εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εύκολα η Ρεάλ που είναι άλλη κλάση και ανοίγει σκορ εντός. Στον άσο λοιπόν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με -10 σαν καλό σημείο.

ΜΑΚΑΜΠΙ - ΠΡΟΚΟΜ

ΜΑΚΑΜΠΙ: Τέτοια ματς είναι προπόνηση για την Μακάμπι με την πανίσχυρη έδρα και φέτος είναι  από τις καλές ομάδες με στόχο το Φάιναλ Φορ. Βέβαια ακόμα δεν έχει βρει την διάρκεια που θέλει αλλά είναι σε καλό επίπεδο και πέρασε με περίπατο (28-53 ημ) από την Γαλλία και την Σαλόν. Στην έδρα της συνηθίζει να ανοίγει σκορ αλλά προσέχουμε ότι μερικές φορές χαλαρώνει επικίνδυνα και χαλάει τα χάντικαπ...!

ΠΡΟΚΟΜ: Η πολωνική Πρόκομ είναι από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης αλλά πήρε σπουδαία νίκη με την Άλμπα σε ένα ματς που έχανε με 14-18 αλλά με ένα 24-7  μείωσε σε 40-46 στο 26' και πέρασε και με  64-53 και επικράτησε και εύκολα στο τέλος. Μέτριο ρόστερ αλλά με τον Άκερ ενισχύθηκε και δεν είναι τόσο κακή ίσως όσο ν

Keywords
Τυχαία Θέματα