Ανάλυση Πέμπτης (Ευρωλίγκα)

ΦΕΝΕΡ - ΡΕΑΛ

Η Φενέρ από την αρχή δείχνει πόσο δυνατή είναι. Έτσι πήρε σπουδαίο διπλό στην Λουμπλιάνα με την Ολίμπια σε ένα ματς θρίλερ πάντως που το εξασφάλισε με την εμπειρία της και την ποιοτητά της στο τέλος καθώς δεν μπορούσε να το καθαρίσει νωρίτερα αφού ακόμα δεν έχει την διάρκεια που θέλει ο Πιανιτζάνι. Έτσι στο 68-68 στο 36' έτρεξε ένα 7-0 και πήρε την νίκη. Πολύ καλή ομάδα, δυνατή έδρα και γεμάτο γήπεδο.

Η Ρεάλ από την άλλη έδειξε τις αδυναμίες της ειδικά στην διάρκεια και έχασε δίκαια στην Μόσχα από την Κίμκι. Αν και πήγε να το γυρίσει καθώς  έκανε ένα τρομερό σερί και

το 69-51 στο 27' το μετέτρεψε με ένα 21-2 σε 71-72 υπέρ της στο 36', εν τούτοις βρέθηκε πίσω με 82-75 και έχασε δίκαια και σχετικά εύκολα αφού απλά μείωσε με τρίποντο στο τέλος. Στην Ισπανία αγκομάχησε και νίκησε στο τέλος 88-86 εκτός την ουραγό νεοφώτιστη Τενερίφη με θαύμα ουσιαστικα καθώς έχανε με 82-70 στο 37'! Εκτός πάλι ο Γιουλ, βγάζει κόπωση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι, μικρό προβάδισμα απλά στην έδρα αλλά το ματς είναι ανοιχτό γενικά καθώς και οι δύο δεν έχουν ακόμα διάρκεια. Λίγο πιο έτοιμη η Ρεάλ, η Φενέρ έχει την έδρα. Νο Bet, λίγο προς άντερ απλά με 162π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

ΣΑΛΟΝ - ΜΑΚΑΜΠΙ

Η Σαλόν πήγε να κάνει το μπαμ στην Γερμανία με την Άλμπα αλλά γενικά είναι μέτρια ομάδα και  έχει πρόβλημα πάγκου σαν γαλλική ομάδα κλασικά. Έτσι έμεινε από δυνάμεις στο Βερολίνο παρά την πολύ καλή της εμφάνιση αφού έχει εξαιρετική χημεία από πέρσι. Αν και προηγήθηκε σταθερά ακόμα και με 7-8π, κατέρρευσε στο 53-66 στο 32' και δέχθηκε ένα 21-2 (!) και έχασε και εύκολα (74-68 στο 39') τελικά! Στην Γαλλία νίκησε στο ντέρμπι εύκολα εντός την Νανσί με ένα 23-3 στο τέλος.

Η Μακάμπι έχει και πάλι μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα αλλά ακόμα δεν έχει βρει την διάρκεια που θέλει ο Μπλατ. Έτσι στο παιχνίδι με την Σιένα αγχώθηκε και κόλλησε στην ζώνη των ιταλών και τελικά νίκησε με την έδρα και την εμπειρία στο τέλος. Αφού είχε πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ με 4/21 τρ , έχανε με 7-9π και πέρασε μπροστά  με 62-60 στο 36'. Εκεί δέχθηκε ένα 0-8 (62-68) και βρέθηκε στο -6 στο 38' αλλά με την εμπειρία έκανε ένα 8-0 και κέρδισε!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μακάμπι σχετικά εύκολα με την διαφορά κλάσης και διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σε επιλογή Α.

ΠΡΟΚΟΜ - ΑΛΜΠΑ

Η Πρόκομ είναι φέτος η ομάδα απογοητεύει με το χειρότερο ρόστερ στην διοργάνωση αν και ενισχύθηκε με τον έμπειρο Άλεξ Άκερ στην περιφέρεια. Πάλεψε με την Μάλαγα και το έκανε ντέρμπι αν και έχανε και με 34-47. Μάλιστα πέρασε και με 72-70, αλλά δέχθηκε ένα 0-7 (72-77) και έχασε δίκαια. Από τα ματς που θέλει να πάρει για το γόητρο και μόνο. Δεν γεμίζει πλέον το γήπεδό της και υπάρχει απογοήτευση.

Η Άλμπα γλίτωσε το σοκ με την Σαλόν εντός καθώς κουρασμένη βρέθηκε πίσω με  53-66 στο 32' και απάντησε με ένα τρομερό 21-2 (!) και νίκησε και εύκολα (74-68 στο 39') τελικά! 'Ηττα εντός και στην Γερμανία από την Ουλμ καθώς βγάζει κούραση και οι γερμανικές ομάδες δεν αντέχουν επίσης το διπλό ταμπλό αν και έχε

Keywords
Τυχαία Θέματα