Μπόγρης έτοιμος... για όλα

Έτοιμος να δικαιώσει τους ανθρώπους του Πανιωνίου και να αποδείξει τι αξίζει είναι ο Γιώργος Μπόγρης, όπως δήλωσε στο περιθώριο της media day των "κυανέρυθρων". Ο 23χρονος σέντερ των Νεοσμυρνιωτών αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν και τα κέρδη που αποκόμισε από την παρουσία του στον Άρη, αλλά και την συνεργασία του με τον Βασίλη Καββαδά, με τον οποίο αλληλοσυμπληρώνεται εντός παρκέ, όπως τόνισε.

"Η περσινή σεζόν δεν ήταν γεμάτη αφού χάθηκε χρόνος μέχρι

να αποδεσμευτώ από το Περιστέρι. Γενικά θεωρώ πως κατάφερα να ξεπεράσω τα δυόμιση χρόνια απραξίας που είχα και, ήδη, προς το τέλος της χρονιάς άρχισα να νιώθω όπως πριν, να βρω τα πατήματά μου και να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου. Κάτι το οποίο βγήκε στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τον Άρη και, εν συνεχεία, στα παιχνίδια με την Εθνική Ανδρών Β'", ήταν οι πρώτες κουβέντες του Γιώργου Μπόγρη, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στον Πανιώνιο:

"Φέτος με σκληρή δουλειά το καλοκαίρι ατομικά, αλλά και με την ομάδα τις τελευταίες σαράντα μέρες νιώθω σαν Γιώργος έτοιμος να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και πιστεύω να δείξω το τι μπορώ να προσφέρω. Ανυπομονώ γι αυτή τη χρονιά και νιώθω πολύ έτοιμος".

Τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει, όμως, τη φετινή σεζόν ο Μπόγρης; "Γενικά είχα μία λάθος κατεύθυνση ότι για να παίξω έπρεπε να γίνω τεράστιος για να μπορέσω να παίξω μπάσκετ, κάτι το οποίο προφανώς δεν μου ταιριάζει και το συνειδητοποίησα μέσα στη σεζόν με τον Άρη. Οι προπονητές μου με πίεζαν να γίνω πιο ελαφρύς.

Τώρα νιώθω πολύ πιο καλά, βλέπω τον εαυτό μου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μπορώ να βγαίνω και να κάνω χεντς άουτ μέχρι το κέντρο, να τρέχω.
Θεωρώ ότι η χρονιά θα είναι γεμάτη και πολύ καλή για μένα και πιστεύω ότι αυτό θα βγει και στην ομάδα, να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να πετύχει ο Πανιώνιος τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από την 3η θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Γιούροκαπ. Ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής είμαι έτοιμος να το κάνω".

Τέλος, ο 23χρονος σέντερ κατέληξε μιλώντας για τον έτερο σέντερ των Νεοσμυρνιωτών, Βασίλη Καββαδά, και τη συνύπαρξή τους στο ρόστερ του Πανιωνίου: "Με τον Βασίλη ταιριάζουμε γιατί ο ένας κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα από τον άλλον μέσα στο παρκέ. Κάποια από αυτά που κάνει ο Βασίλης δεν μπορώ να τα κάνω εγώ, και αντιστρόφως.

Είμαστε τελείως διαφορετικοί, οπότε θεωρώ πως πλαισιώνουμε τη φροντ λάιν της ομάδας πάρα πολύ καλά και αυτό θα φανεί και μέσα στη χρονιά. Έτσι, υπάρχει και μεγαλύτερος ανταγωνισμός στην προπόνηση, κάτι που μας βοηθά να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι παίκτες και εννοείται πως είμαστε και φίλοι, οπότε όλα είναι μια χαρά".

Keywords
Τυχαία Θέματα