Μπράμος: «Σοβαροί για τη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα για την Ευρωλίγκα και θέλει αύριο (02/12, 17:00, ΔΤ) στα Ιλίσια απέναντι στον Ηλυσιακό, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Μάικ Μπράμος τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί για να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο διεθνής γκαρντ τόνισε αναλυτικά για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς απέναντι στον Ηλυσιακό να παίξουμε σοβαρά

και να πάρουμε τη νίκη. Να επιστρέψουμε μετά την ήττα στη Βιτόρια. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο μετά από το ταξίδι και το παιχνίδι στην Ισπανία και εστιάζουμε πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον αυριανό αγώνα. Το να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικά πρόσωπο στο παρκέ είναι ο στόχος μας και αυτό που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη που θέλουμε, πριν στρέψουμε ξανά την προσοχή μας στην Ευρωλίγκα από την Τρίτη...».

Από την πλευρά του ο εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας είπε: «Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες και πολύ αθλητικούς ξένους. Είναι ένα κράμα αυτών των δύο στοιχείων. Έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια, ο προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία την οποία ακολουθεί η ομάδα και σε κάθε παιχνίδι παλεύουν ως το τέλος. Προσπαθούν να ελέγξουν το ρυθμό το παιχνιδιού και να τον πάνε εκεί που τους βολεύει. Εμείς ερχόμαστε από ένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και ένα ταξίδι που ήταν δύσκολο και κουραστικό. Θα πρέπει γρήγορα να προσαρμοστούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλουμε είμαστε σοβαροί αύριο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα που μας περιμένει, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα