«Χώρισαν» Ολυμπιακός - Μαυροειδής

H KAE Ολυμπιακός με μία λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Μαυροειδή, στον οποίο ευχήθηκε να επανέλθει υγιής στην αγωνιστική δράση. Η μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά σε συνάρτηση με το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετωπίζει ο 28χρονος παίκτης, οδήγησαν στην αποχώρησή του από τους ¨ερυθρόλευκους".

Ο έλληνας σέντερ, μετά από εισήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα,

μεταγράφηκε στους πρωταθλητές Ευρώπης το καλοκαίρι του 2012 κατακτώντας την ίδια σεζόν (2012-13) την πρώτη και μοναδική έως σήμερα Ευρωλίγκα της καριέρας του. Στον ένα χρόνο παρουσίας του στο λιμάνι ο 28χρονος σέντερ ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα τραυματισμών και είχε μικρή συμμετοχή, αφού αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα έχοντας κατά μέσο όρο 1,5 πόντους (50%δ, 66%β) και 1,6 ριμπάουντ σε περίπου 7 λεπτά συμμετοχής.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής πραγματοποίησε το καλύτερό του παιχνίδι του στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας την περσινή σεζόν, όταν και είχε 13 πόντους (4/4δ, 5/7β) και 7 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Μαυροειδή στον οποίο ευχόμαστε να επανέλθει υγιής στα παρκέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα