Δέχονται πιέσεις να αποχωρήσουν

Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν στον Σύνδεσμο Διαιτητών της Αθήνας, λίγα 24ώρα πριν τις εκλογές. Τρεις υποψήφιοι (από τους 16 που κατεβαίνουν) δέχθηκαν πιέσεις, προκειμένου να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους.

Βλέπετε, ζητούμενο δεν είναι μόνο η νίκη στις εκλογές. Ανάλογα με τη σύσταση του Δ.Σ., αλλά και την προεδρική βούληση, θα περάσουν (ή θα ξεχαστούν) μια σειρά από

ακανθώδη θέματα και ζητήματα. Όλοι οι παροικούντες στην μπασκετική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τί "παίζεται" σε αυτές τις εκλογές.

Οι τρεις υποψήφιοι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας- δέχθηκαν τηλεφωνήματα, προκειμένου να αποσυρθούν, για χάρη των παιδιών τους. Και βέβαια, αν αποσυρθούν θα γείρει μονόπατα η πλάστιγγα.

Αν και προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους τρεις που δέχθηκαν τις… προτροπές για να αποχωρήσουν, κανείς δεν θέλησε να ρίξει… λάδι στη φωτιά. Όμως και… καπνός, και… φωτιά υπάρχει.

Δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα πειστούν να μην κατεβούν, όμως είναι δεδομένο πως για να γίνει τέτοια προσπάθεια, υπάρχει μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα, από αυτούς που θέλουν ντε και καλά την προεδρία.

Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε την τοποθέτηση των υπόλοιπων 13 υποψηφίων και κυρίως των αρχαιοτέρων και διεκδικητών της προεδρίας, σχετικά με τις μεθοδεύσεις, προκειμένου κάποιοι να αποσυρθούν. Γιατί, θαρρώ, κανείς δεν θέλει να κερδίσει τις εκλογές με αυτόν τον τρόπο. Ή κάνω λάθος;

Keywords
Τυχαία Θέματα