"Διπλός πονοκέφαλος"

Η πολύμηνη αγωνιστική απραξία του Μάρκους Μπανκς πριν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό αρχίζει σιγά - σιγά να φαίνεται καθώς ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Παρόλ' αυτά, όμως, σκοράροντας οκτώ πόντους χθες έδειξε πως ακόμα και όταν δεν είναι καλός μπορεί να βοηθήσει τους "πράσινους".

Ο νεοαποκτηθείς πλεϊμέικερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι, κάτι που είναι αποτέλεσμα της μεγάλης και εντατικής προσπάθειας που κάνει για να βρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη φόρμα του.

Ο ίδιος, πάντως, έδειξε να… απολαμβάνει τη χθεσινή βραδιά και τη στήριξη των φίλων

του τριφυλλιού τόσο προς τον ίδιο όσο και προς την ομάδα γενικότερα γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

"Προς όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι αλλά μαζί βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, την ενέργεια και την αγάπη. Πάμε πράσινοι"!

Νοκ - άουτ ο Διαμαντίδης

Πύρρειος αποδεικνύεται η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη δεν ήταν ευχάριστα. Ο αρχηγός του τριφυλλιού υπέστη θλάση α' βαθμού στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Έτσι, δεν θα δώσει το "παρών" στην εκτός έδρας δοκιμασία των "πρασίνων" απέναντι στην Αναντολού Εφές την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ λογικά θα χάσει και το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών (06/01).

Ο Αργύρης Πεδουλάκης καλείται, πλέον, για ακόμα μια φορά να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να προετοιμαστεί για μία εξαιρετικά δύσκολη εκτός έδρας "μάχη" χωρίς τον βασικό δημιουργό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα