Επέστρεψε στις επιτυχίες η Ελευσίνα!

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ο Πανελευσινιακός επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επιβλήθηκε του Άρη με 72-60 και ανέβηκε βαθμολογικά (φτάνοντας και την ομάδα της Θεσσαλονίκης). Οι νικητές… χτύπησαν στο «ζωγραφιστό» με τον Ράλεϊ Ρος να πραγματοποιεί εξαιρετικό παιχνίδι, ενώ η αμυντική εικόνα της ομάδας της Ελευσίνας ήταν εξαιρετική. Από την πλευρά του ο Άρης ξέμεινε από λύσεις με την απουσία του Αλέξανδρου Βεζένκοφ να αποδεικνύετα ιπολύ σημαντική.

Ο

Πανελευσινιακός με αυτόν τον τρόπο πέτυχε από τη μία, μία ξεχωριστή νίκη, καθώς είχε απέναντί του τον Άρη (μεγάλο όνομα στο ελληνικό μπάσκετ), αλλά από την άλλη η διαφορά στο ρόστερ ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν να έχουν λύσεις, από τη στιγμή που δεν διαθέτει ξένους πλην του Χαντ λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών εκ μέρους της FIBA. Το δυσάρεστο για τους Θεσσαλονικείς είναι ότι έχασαν τον Νίκο Γκίκα, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον καρπό σε προσπάθειά του να σταματήσει τον Ράλεϊ - Ρος προς το τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να πάρουν το προβάδισμα και μία μικρή διαφορά. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 19-13 υπέρ των γηπεδούχων που έπιασαν καλή απόδοση αμυντικά. Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αλλά η διαφορά των 6 πόντων παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (37-31). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανελευσινιακός ανέβασε και πάλι ταχύτητα και διεύρυνε τη διαφορά του απέναντι στον Άρη με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 57-43. Στην τελευταία περίοδο, οι άμυνες κυριάρχησαν κάτι που ήταν υπέρ της ομάδας των Ελευσίνας που πήρε τη νίκη με 72-60.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 37-31, 57-43, 72-60.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Νίκου 8, Παπαμακάριος 14 (4), Αράπης, Ρος 17, Τζόουνς 8, Φαγέ 6, Μελισσαράτος 8, Τέρνερ 8, Μάντζαρης 3 (1), Αβραμίδης.
ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Μποχωρίδης, Χαντ 3 (1), Πελεκάνος 23 (1), Γκίκας 1, Τσακαλέρης 7, Ασημακόπουλος 2, Χαρίσης, Λαρεντζάκης 2, Σαρικόπουλος, Μούρτος 9, Αθηναίου 13 (2).

Keywords
Τυχαία Θέματα