Έτοιμοι να γράψουν ιστορία οι «αιώνιοι»!!!

Έτοιμοι να γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία τους και να ολοκληρώσουν μια μαγική εβδομάδα είναι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός οι οποίοι μετά την υπερπροσπάθεια και την ισοφάριση σε 2-2 θέλουν να κάνουν το 2-3 και να γίνουν οι πρώτες ομάδες στην ιστορία της διοργάνωσης που καταφέρνουν κάτι τέτοιο.

Φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι το εν λόγω

εγχείρημα καθώς πλέον αγωνίζονται μακριά από τα «σπίτια» τους με της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης να παρουσιάζονται με πληγωμένο τον...εγωισμό τους.

Στην Μόσχα ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΤΣΣΚΑ (19:00, Novasports2) και θέλει να φτάσει στην ολική ανατροπή με οδηγό τα παιχνίδια του ΟΑΚΑ και τον πρώτο παιχνίδι της σειράς όπου οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στην παράταση. Η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη θα πρέπει αφενός να ελέγξει τον ρυθμό, και αφετέρου να πάρει μεγάλα σουτ από τους «άφαντους» στην σειρά Ραμέλ Κάρι και Μάικ Μπράμος οι οποίοι μετρούν μαζί 1/22 τρίποντα με τον πρώτο να έχει 0/8 και τον δεύτερο 1/14! Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ενώ ο Ετόρε Μεσίνα από την πλευρά του ενδέχεται να ρίξει στην μάχη τον ανέτοιμο Μίλος Τεόντοσιτς.

Στην Μαδρίτη ο back to back Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί το στέμμα του απέναντι στην «Βασίλισσα» της Ευρώπης, την Ρέαλ Μαδρίτης (21:45, ΔΤ) έχοντας ως στόχο να την χτυπήσει με τα ίδια όπλα με τα οποία έφτασε στο 2-2. Οδηγός για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι σίγουρα τα δυο παιχνίδια στο ΣΕΦ αλλά και το τέταρτο δεκάλεπτο του δεύτερου παιχνιδιού στην Μαδρίτη όπου οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν πολύ πάνω στις δημιουργικούς Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Σέρχι Γιούλ...αποδιοργανώνοντας εντελώς το παιχνίδι της ομάδας του Πάμπλο Λάσο. Αποτέλεσμα αυτής της άμυνας ήταν ο Ροντρίγκεθ από τους 42 πόντους στα τρία πρώτα παιχνίδια να μείνει στις μόλις 2 πόντους στο τέταρτο ματς με 1/8 σουτ εντός παιδιάς.

Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται ο Στράτος Περπέρογλου, ενώ ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει για ένα ακόμα παιχνίδι στον Ντόντεϊ Ντρέιπερ, με μια απουσία που δείχνει να είναι καταλυτική, και έχει ως στόχο να ανοίξει τον ρυθμό ώστε να επιβάλλει η ομάδα του το δικό της παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αήττητη την φετινή περίοδο στο «Παλάσιο Ντε Ντεπόρτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα