Εξοντωτική η ποινή της Ευρωλίγκα

Η Ευρωλίγκα δεν άφησε ατιμώρητα τα όσα συνέβησαν στη σειρά του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα και τιμώρησε την ελληνική ομάδα με 4 αγωνιστικές χωρίς θεατές, συν 100.000 ευρώ πρόστιμο. Ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα της έφεσης εντός των επόμενων δέκα ημερών, κάτι, που η λογική λέει ότι θα κάνουν οι "πράσινοι".

Η ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή της Ευρωλίγκα κάνει

λόγο για βεγγαλικά, κροτίδες και σειρήνες, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα τελευταία δύο χρόνια η συμπεριφορά των φιλάθλων του "τριφυλλιού" δεν είναι η πρέπουσα. Διευκρινίζεται επίσης στην απόφαση ότι οι τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων οφείλονται σε όλα τα παραπάνω, ενώ η τέταρτη οφείλεται στο γεγονός ότι το ΟΑΚΑ είχε πολύ παραπάνω κόσμο απ όσο χωρούσε στους δύο αγώνες με τη Μπαρτσελόνα, κάτι που ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο για όλους όσους ήταν μέσα σε αυτό.

Τέλος, ο αθλητικός δικαστής στην ετυμηγορία του αναφέρει: "Όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες πρέπει να υποθέτουν πως, όποτε ταξιδεύουν στην Αθήνα, πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν αντιαθλητική συμπεριφορά από ορισμένους θεατές της γηπεδούχου ομάδος, όπως και πάσης φύσως ενόχληση".

Keywords
Τυχαία Θέματα