Γεωργίου: Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής

Ως είθισται ήρθε η ώρα με καθυστέρηση βάση του προγράμματος όμως και της σημερινής αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, του απολογισμού της 4ης αγωνιστικής στην Α 1. Που είχε απ όλα. Και εκπλήξεις και ντέρμπι και περίεργα αποτελέσματα σαν διαφορά κτλ. Από θέαμα δεν είχαμε ενώ τα γήπεδα είχαν ικανοποιητική προσέλευση. Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός έκανε συντήρηση στο ΟΑΚΑ με τον ΚΑΟΔ και περίπατο φυσικά σκεπτόμενος την Κούμπαν όπως και η ομάδα της Δράμας τον Ηλυσιακό και βάζοντας και τον νέο αμερικανό τον Μπράουν.

Ο Ολυμπιακός με πατημένο γκάζι πέρασε σαν άνεμος από την Ρόδο και τον Κολοσσό που έχει λίγο γκρίνια αφού δεν έχει νίκη ακόμα αλλά με βαρύ πρόγραμμα βάση του οποίου θα είναι μία νίκη και πολύ. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το αήττητο και το ρετιρέ της βαθμολογίας κάτι σπάνιο μιας και ο Ολυμπιακός έχει το -2 και ο ΠΑΟ την ήττα στο ΣΕΦ. Ο ΠΑΟΚ πάντως έδειξε κουρασμένος από την Ευρώπη και αγχώθηκε να κερδίσει τον μαχητικό Απόλλωνα με το ματς ισόπαλο στο 39' αλλά επικράτησε δίκαια βάση εικόνας.

Ο Πανιώνιος διέλυσε με τον Κυρίτση νέο πρόσωπο την νεοφώτιστη Κηφισιά που έκανε το δεύτερο αρνητικό ρεκόρ φέτος επίθεσης και είναι αντιφατική παίζοντας μια καλά και μια πολύ άσχημα Ο Ηλυσιακός έκανε σεφτέ και ηρέμησε μετά τις κακές εμφανίσεις και ήττες καθαρίζοντας άνετα με την άμυνα στα Ιλίσια τα νεοφώτιστα Τρίκαλα που δεν έχουν νίκη με μεγάλο πρόβλημα στο σκορ και δεν αρκεί η μαχητικότητα. Τέλος ήδη ο Κόμματος και έρχονται και άλλες αλλαγές. Το Ρέθυμνο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ρεφάρισε σχετικά εύκολα κερδίζοντας πάλι καπάκι εντός τον μαχητικό Άρη,ενώ η έκπληξη της εβδομάδας ήρθε από την Ελευσίνα που κέρδισε στην Χαλκίδα τον Ίκαρο. Μια ήττα που κοστίζει στους γηπεδούχους αφού ήταν ματς από τα "κερδισμένα" και μεγάλο διπλό για την Ελευσίνα που μετά και την νίκη με τον Ηλυσιακό δείχνει σε πολύ καλό δρόμο.

Μεγάλα ματς έχει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην ουρά. Οι αιώνιοι έχουν προπόνηση ο ΠΑΟ στην φιλική του Κηφισιά. Ο Ολυμπιακός χωρίς κόσμο περιμένει τον ΠΑΟΚ που μάλλον θα χάσει το αήττητο και εύκολα. Ματσάρα παραμονής το ΚΑΟΔ-Ηλυσιακός αλλά και το Τρίκαλα -Ίκαρος. Στην Πάτρα καλό ματς με Απόλλωνα και ΑΓΟΡ. Η Ελευσίνα φιλοξενεί τον χωρίς νίκη Κολοσσό και ο Άρης τον Πανιώνιο σε καλό ματς καθώς είναι και ζευγάρι στο κύπελλο στα ημιτελικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Basket Blog