Τόσα χρόνια βαρελάς τέτοιο πάτο δεν ξανάδα

23:42 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλα, δεν είχε κατοχή, δεν δημιούργησε ευκαιρίες αλλά με κάποιο "παραφυσικό" τρόπο κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Μπενφίκα. Κομπάρσος για όλη τη διάρκεια του ματς η ομάδα του Μίτσελ δεν μπορούσε να αλλάξει

ούτε δύο πάσες όμως χάρη στον εξαιρετικό Ρομπέρτο και την συνεχιζόμενη ρέντα της βρέθηκε να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν πολύ καλά στο ματς και στο 5ο λεπτό άγγιξαν το γκολ όταν ο Καρντόσο δεν μπόρεσε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι να "νικήσει" τον Ρομπέρτο. Τρία λεπτά μετά ο Μάρκοβιτς βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακό ο οποίος είπε και πάλι "όχι". Ενώ η Μπενφίκα έχανε ευκαιρία ο ΟΣΦΠ σκόραρε στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ της. Συγκεκριμένα στο 13' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μανωλάς ανενόχλητος έπιασε την σκαστή κεφαλιά και έκανε το 1-0. Οι Πορτογάλοι προσπάθησαν να απαντήσουν και στο 26' απείλησαν με κεφαλιά του Λουιζάο. Τρία λεπτά μετά ο Γιαταμπαρέ σούταρε από περίπου 40 μέτρα με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Στο 41' ο Καρντόσο βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και επιχείρησε να σκοράρει με τακουνάκι σε μια φάση που όλοι (ακόμα και ο Παραγουανός) είχαν πιστέψει ότι ο διαιτητής είχε σφυρίξει οφσάιντ.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Μπενφίκα έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Ρομπέρτο έδιωξε ενστικτωδώς με το πόδι το κοντινό σουτ του Μάρκοβιτς. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού είπε όχι και στο πλασέ του Σίλβιο ο οποίος είχε βγει μόνος του απέναντι του. Στο 58' ο Περέιρα έκανε το σουτ με τον Ρομπέρτο να διώχνει δύσκολα στη γωνία του. Ο Ισπανός κρατούσε μόνος του τον Ολυμπιακό και στο 78' έδιωξε αρχικά του σουτ του Ντζούρισιτς και στη συνέχεια πρόλαβε και τον Λίμα.

Εννέα λεπτά μετά ο Ντζούρισιτς έκανε προβολή αυτή τη φορά αλλά και πάλι ο Ρομπέρτο έδιωξε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Γιαταμπαρέ (56'Εντινγκά), Φουστέρ (72'Μπονγκ), Σαβιόλα (46'Ντομίνγκες), Μήτρολου

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ζ. Ζέσους): Αρτούρ, Λουιζάο, Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Σίλβιο, Αμορίμ (79'Καμπαλέιρο), Γκαϊτάν, Μάτιτς, Πέρεζ, Καρντόσο (71'Λίμα), Μάρκοβιτς (71'Ντζούρισιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα