"Ήμασταν άστοχοι"

Αμείλικτους χαρακτήρισε τους αριθμούς ο Αργύρης Πεδουλάκης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να υπερτονίσει τη μεγάλη αστοχία που είχε απόψε η ομάδα του. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανετοιμότητα των "πρασίνων" αλλά και σε αυτά που θα διδαχθούν οι παίκτες του από το ντέρμπι. "Έγινε ένα κακό παιχνίδι από εμάς, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε με πιο αθλητικά παιδιά να το γυρίσουμε και το πετύχαμε έως ένα σημείο. Ήμασταν όμως πολύ άστοχοι, ενώ

από την άλλη πλευρά πολλά παιδιά από την ομάδα δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένα σε τέτοια ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε το μομέντουμ, πήρε μακρινά σουτ σε κρίσιμα σημεία. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε εδώ. Η ομάδα ακόμα δημιουργείται, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε μακρύ δρόμο ακόμα".

Σε ερώτηση που του τέθηκε για τη μη χρησιμοποίηση του Σχορτσιανίτη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Πεδουλάκης είπε: "Είχαμε τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα και επιλέξαμε να παίξουμε με αθλητικά παιδιά. Έπρεπε να τρέξουμε, γι' αυτό μπήκε ο Λάσμε ο οποίος είχε δίπλα του τον Κώστα που τον βοηθούσε πολύ. Μας έδωσε όμως ενέργεια, παρά το γεγονός πως δεν έβαλε τις βολές".

Keywords
Τυχαία Θέματα