Και Λουκάς και Μάριος

Το "κόλπο γκρόσο" στο μεταγραφικό παζάρι έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έντυσε στα πράσινα τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη! Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ βρέθηκε στο "στόχαστρο" του Ολυμπιακού φέτος, αλλά το τριφύλλι κινήθηκε αστραπιαία και κάτω από άκρα μυστικότητα κατάφερε να ολοκληρώσει το deal, αφού, πλέον, απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί ο "γάμος".

Ο

άλλοτε παίκτης των "ερυθρολεύκων" αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Ρωσία με τα χρώματα της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ τον τελευταίο μήνα της φετινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αγωνιζόμενος στα πλέι οφ της Liga Endesa δίχως, όμως, να καταφέρει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Έτσι, οι "πράσινοι" ισχυροποιούνται σημαντικά στη φροντ λάιν, όπου, πλέον, διαθέτουν τέσσερις πολύ δυνατές λύσεις (Φώτσης, Γκιστ, Λάσμε, Μαυροκεφαλίδης), ενώ επίκειται μία ακόμα μεταγραφή "ψηλού".

Μπατής, ο επόμενος

Πέραν, όμως, του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο Παναθηναϊκός θα κάνει δικό του ακόμα έναν Έλληνα. Ο λόγος για τον Μάριο Μπατή, ο οποίος θα πάρει το χρίσμα να καλύψει τη μία κενή θέση που υπάρχει στα γκαρντ. Ο πολύπειρος κόμπο γκαρντ αναμένεται να πάρει τη θέση του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Έτσι, οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα "κλείσουν" και στις δύο θέσεις των γκαρντ προχωρώντας με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα