Κατέρρευσε το «μπαλόνι» στο Ζηρίνειο

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη το βοηθητικό κλειστό του «Ζηρινείου» το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νέο κλειστό στο οποίο αγωνίζεται η ΑΕΝΚ στο πρωτάθλημα της Α1, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων, των 10 μποφόρ, και πραγματικά από τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς, καθώς σε ένα κλειστό που φιλοξενεί ακαδημίες και ομάδες της περιοχής, την ώρα του περιστατικού κανείς δεν υπήρχε στον χώρο.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες (πηγή - kifissia24.gr) το «μπαλόνι» η αλλιώς η τέντα που κάλυπτε τον σιδερένιο σκελετό του γυμναστηρίου

καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ πολύ μεγάλη είναι κι η ζημιά στο σύστημα κλιματισμού, με μέρος του κεντρικού αεραγωγού επίσης να έχει καταρρεύσει.

Έτσι και αλλιώς η συγκεκριμένη κατασκευή όπως λένε και οι υπεύθυνοι ήταν προβληματική αφού σε ημέρες έντονης βροχόπτωσης κρινόταν ακατάλληλη προς χρήση καθώς το γήπεδο γέμιζε νερά ενώ το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές είναι επίσης αδύνατη η όποιας μορφής άθληση.

Έτσι, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, όλες οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής των συλλόγων μπάσκετ και βόλει που έκαναν χρήση του συγκεκριμένου χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα